ElliptiGO: Η νέα μόδα στη γυμναστική

Facebooktwitterpinterest

Ο ευκολότερος τρόπος για να προπονηθείτε, είναι απλά να ξεκινήσετε τρέξιμο. Όμως, παρά τα οφέλη για την υγεία, το τρέξιμο είναι μια υψηλών επιπτώσεων άσκηση που μπορεί όμως να οδηγήσει σε μακροχρόνια προβλήματα στις αρθρώσεις.

ElliptiGO: Η νέα μόδα στη γυμναστική

Τώρα, δύο φίλοι, επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ, εφηύραν ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, το οποίο χρησιμοποιείται σαν ποδήλατο δρόμου για την καθημερινή σας εξάσκηση, συγχρόνως με μία όμορφη βόλτα.

Το ElliptiGO προσφέρει ασφαλή, χωρίς επιπτώσεις άσκηση, επιτρέποντας στον αναβάτη να προπονείται έξω από το γυμναστήριο.

Η ιδέα για το μηχάνημα επινοήθηκε από τον Bryan Pate, έναν πρώην αθλητή τριάθλου, που υπέστη τραυματισμούς, από τους οποίους δεν μπορούσε πλέον να τρέξει ούτε για αναψυχή.

ο ίδιος θεωρούσε ότι τα εσωτερικού χώρου όργανα γυμναστικής τον περιόριζαν, έτσι έπεισε τον φίλο του Brent Teal, μηχανολόγο μηχανικό, να κατασκευάσει κάτι πρωτότυπο για να μπορεί να απολαμβάνει την αγαπημένη του γυμναστική σε ανοικτό χώρο.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, οι δύο φίλοι έδωσαν το μηχάνημά τους στην αγορά το 2010 και πολύ γρήγορα έγινε η νέα μόδα στην Αμερική.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.