Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας (SAMAG)

Facebooktwitterpinterest

   ­­ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας (SAMAG) στο κέντρο της Αθήνας. Τα μέλη του Συλλόγου και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και δύναμη για όλους, και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του 15ου Παγκόσμιου Συνέδριου Ιατρικού Βελονισμού που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Σύλλογος το Μάιο (25-27/5/12) στην Αθήνα στο Ευγενίδιο Ίδρυμα (www.icmart2012.org).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι κ.κ. Γ. Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Κ. Λουκάκη, Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και Μ. Χατίρης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Οργανισμού Φιλίας – Συνεργασίας.

 

Στιγμιότυπο από την κοπή της πίτας. Από αριστερά Γ. Φαζάκης Αντιπρόεδρος Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας, Γ. Πατούλης Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Κ. Θεοδωράτου Πρόεδρος Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.