Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων προϊσταμένων Διεύθυνσης

Facebooktwitterpinterest


Ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής ανακοίνωσε την προκήρυξη-πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Διεύθυνσης της υπαγόμενης Μονάδας Κοινωνικής Φροντίδας αρμοδιότητας της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής.

-Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν υπάλληλοι Κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ με βαθμό Α΄ ή Β΄ ή Γ΄, οι οποίοι έχουν ασκήσει τα καθήκοντα Προϊσταμένου Διεύθυνσης
ή Προϊσταμένου Τμήματος, οι υπάλληλοι του οποίου προβλέπεται ότι μπορούν να προΐστανται, σύμφωνα με τις οικείες οργανικές διατάξεις. Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις προϋποθέσεις αυτές επιλέγονται υπάλληλοι με βαθμό Α΄ ή Β΄ ή Γ΄.
-Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος, υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για παράπτωμα από αυτά που
ορίζονται στην παρ.2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), ήτοι παραπτώματα που μπορεί να επισύρουν την ποινή της οριστικής παύσης.
-Όσοι υπάλληλοι επιλεγούν με την ως άνω διαδικασία θα τοποθετηθούν σε θέσεις Διευθύνσεων, όχι για μια πλήρη θητεία αλλά μέχρι την επιλογή των
Προϊσταμένων από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 1ης ΥΠΕ που θα συγκροτηθεί από το Υ.Υ.& Κ.Α σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (όχι τις μεταβατικές)
-Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από Βιογραφικό Σημείωμα.

-Η αίτηση υποψηφιότητας και το Βιογραφικό Σημείωμα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) εργάσιμων ημερών που αρχίζει την 9/2/2012.
Η αίτηση υποψηφιότητας με το Βιογραφικό Σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.