Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών και Υγείας

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011. Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Προμηθευτών Επιστημών και Υγείας. Η θητεία του νέου ΔΣ θα διαρκέσει για τα επόμενα 3 χρόνια και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Παύλος Αρναούτης
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μάγειρας
Γενικός Γραμματέας: Χρύσανθος Μητρόπουλος
Σύμβουλος Ταμίας: Γεράσιμος Λειβαδάς
Μέλη: Κώστας Μαριάκης
Άννα Λαδάκη
Χριστιάνα Στανέλλου
Ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Π. Αρναούτης, εκ μέρους όλου του ΔΣ ευχαρίστησε τον απελθόντα πρόεδρο κ. Παναγιώτη Στραβόλαιμο για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύνδεσμο κατά την προηγούμενη θητεία του και επισήμανε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι οι συνάδελφοί του μεγαλύτερου Συνδέσμου Ιατροτεχνολογικών Υλικών και IVD, μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για την χώρα, αλλά και για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής Υγείας. Οι επιπτώσεις από τις συνεχείς περικοπές των δαπανών Υγείας αλλά και τις αστοχίες των πολιτικών επιλογών στο θέμα των προμηθειών, έχουν φέρει την παροχή των υπηρεσιών και αγαθών σε οριακό σημείο. Είναι βέβαιο ότι με τη συμπαράσταση και τη μεγάλη εμπειρία των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα εργαστούμε για να ικανοποιήσουμε τόσο τις προσδοκίες των μελών μας όσο και να αναδείξουμε την ουσιαστική συνεισφορά των μελών μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών παροχής φροντίδας Υγείας και διάγνωσης».

ΣΕΠ Επιστημών & Υγείας
Ο ΣΕΠ είναι ο μεγαλύτερος και παλαιότερος πανελλαδικός Σύνδεσμος των εταιριών, που διακινούν Επιστημονικά και Ιατροτεχνολογικά προϊόντα (δηλαδή κάθε είδους υγειονομικό υλικό πλην φαρμάκων) στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ιδρύθηκε το 1986 και περιλαμβάνει σήμερα 182 μέλη, τα οποία απασχολούν πάνω από 6.000 εργαζομένους.
Περισσότερα στοιχεία στο δικτυακό τόπο του Συνδέσμου: www.hellasmes.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.