inVentiv Health

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η inVentiv Health εγκαινιάζει στην Ευρώπη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας στον κλάδο υγείας
Η inVentiv Helath, η οποία προσφέρει τις καλύτερες-στην-κατηγορία τους κλινικές, εμπορικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον κλάδο της υγείας, ανακοίνωσε την έναρξη της inVentiv Health Communications στην Ευρώπη, μιας νέας εταιρείας που συγκεντρώνει τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις, τη δημόσια στρατηγική, την πρόσβαση στην αγορά, την ιατρική εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, τις εμπορικές και ψηφιακές υπηρεσίες σε ένα ενιαίο κλάδο προσφερόμενων υπηρεσιών.
“Όλες οι υπάρχουσες εταιρείες επικοινωνίας που ανήκουν ή συνεργάζονται με την inVentiv Health, μαζί με πολλούς πελάτες της, θα επωφεληθούν από αυτό το αναβαθμισμένο μοντέλο των προσφερομένων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας» επεσήμανε ο Paul Meister, CEO της inVentiv Health.
Διαφημιστικές εταιρείες όπως η GSW Europe και η Junction 11 θα λειτουργούν πλέον ως inVentiv Health Communications/Europe , ενώ άλλες εταιρείες, όπως η εταιρεία Chandler Chicco Companies θα συνεχίσει μεν με το δικό της εμπορικό σήμα, αλλά τώρα θα ανήκει στο δίκτυο του «super agency» inVentiv Health Communications/Europe.
Της νέας εταιρείας θα ηγηθεί ο Bob Chandler, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της inVentiv Health και ιδρυτής της εταιρείας Chandler Chicco Companies – της κορυφαίας εταιρείας επικοινωνίας στο τομέα Health Communications στην Ευρώπη σύμφωνα με το περιοδικό PRWeek.
Το νέο μας σχήμα καθώς και η φιλοσοφία του είναι πλέον με τέτοιο τρόπο δομημένο ώστε να διευκολύνει την διεπιστημονική προσέγγιση και την προώθηση σχεδίων και προγραμμάτων για όλα τα κοινά στόχους με μεγαλύτερη ταχύτητα και σχετικότητα. Πιστεύουμε ότι αυτή η απόδοση θα δημιουργήσει εξοικονόμηση χρημάτων για τους πελάτες μας», τόνισε ο Bob Chandler.
Τα γραφεία της νέας εταιρείας θα είναι στο Λονδίνο, εκεί όπου θα έχουν έδρα και τα βασικά στελέχη της.
Affiliate office της νέας εταιρείας στην Ελλάδα, μέσω της Chandler Chicco Companies, είναι η εταιρεία APR (Alpha Public Relations) , με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία ( 1987) στο τομέα Health Communications, προς όλα τα κοινά (HPC, ευρύ κοινό, ΜΜΕ Κ.λπ.).
Σχετικά με την inVentiv Health
Η εταιρεία inVentiv Health είναι η κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία επικοινωνίας , στην κατηγορία τους κλινικών, εμπορικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες που επιδιώκουν να επιταχύνουν την απόδοση τους. Το πελατολόγιό της inVentiv περιλαμβάνει περισσότερες από 550 φαρμακευτικές, βιοτεχνολογικές και εταιρείες επιστήμης ζωής. Με 13.000 εργαζόμενους σε 40 χώρες, η inVentiv μετατρέπει άμεσα υποσχόμενες ιδέες σε εμπορική πραγματικότητα.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.