Ημέρα Καριέρας ΣΒΙΕ 2011

Facebooktwitterpinterest

Η ΣΒΙΕ διοργάνωσε για δωδέκατη συνεχή χρονιά, την «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», με στόχο την ουσιαστική προώθηση των σπουδαστών της Σχολής στην αγορά εργασίας.
Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της ΣΒΙΕ, τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων από τους χώρους της Υγείας, της Ομορφιάς, και της διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σπουδαστές της ΣΒΙΕ κατά τη διάρκεια των σπουδών τους αλλά και μετά το πέρας της φοίτησής τους υποστηρίζονται συστηματικά από το Γραφείο Σταδιοδρομίας της σχολής, παρακολουθώντας σεμινάρια (τεχνικές εξεύρεσης εργασίας, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος), συνέδρια και διάφορες άλλες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις
Οι τελειόφοιτοι της ΣΒΙΕ, όλων των ειδικοτήτων, είχαν την ευκαιρία προσωπικής συνέντευξης με εκπροσώπους των φορέων οι οποίοι αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλά προσόντα για τις επιχειρήσεις τους. Οι σπουδαστές από την πλευρά τους ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με την αγορά εργασίας και διαμόρφωσαν πραγματική εικόνα για τις ανάγκες των εργοδοτών, έχοντας την ευκαιρία να βρουν εργασία.
Οι εταιρίες που μετείχαν στην ημέρα καριέρας ήταν οι ακόλουθες: METROPOLITAN HOSPITAL, ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ΠΡΙΝΟΥ, DNA, IN GROUP, ASIANSPA, ΤAGLI RESORT, TANTRA SPA, ALDEMAR HOTELS & SPA, ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, MEDICUS CHECK UP, MANPOWER, ΑΚΤΙΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «ΚΟΝΣΟΛΑ», FISIOKINISIS, VITA MELIA, A.M.K.E METAΒΑΣΙΣ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.