ALCON REFRACTIVE SUITE: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΥΩΠΙΑΣ, ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ

Facebooktwitterpinterest

Είναι το πιο σύγχρονο και κορυφαίο τεχνολογικά laser στον κόσμο για την διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών.

Αποτελείται από δύο μονάδες:

1. Wavelight200 Femtosecond laser το οποίο ολοκληρώνει την δημιουργία του flap του κερατοειδούς (το πρώτο μέρος της επέμβασης lasik) σε περίπου 6 δευτερόλεπτα. Η δημιουργία του λεπτού κρημνού χωρίς νυστέρι και η μεγάλη ακρίβεια του μηχανήματος επιτρέπει πολλές φορές και σε οφθαλμούς με λεπτούς κερατοειδείς να υποβληθούν σε επέμβαση για τη διόρθωση των διαθλαστικών τους ανωμαλιών, κάτι που στο παρελθόν δεν μπορούσαν να κάνουν.

2. Wavelight Ex500 διαθέτει την ταχύτερη πηγή laser διορθώνοντας 1 διοπτρία σε μόνο 1.4 δευτερόλεπτα ! Με τον ταχύτατο Eye tracker (οφθαλμικό ιχνηλάτη) παρακολουθεί όλες τις διαστάσεις των οφθαλμικών κινήσεων (χρόνος αντίδρασης 2 msec) προσφέροντας ακριβή και ομοιόμορφη σμίλευση της οπτικής ζώνης. Επίσης με την on line παχυμετρία που ενσωματώνεται στην τεχνολογία αυτή, έχουμε έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του πάχους του κρημνού και του ιστού πριν, κατά την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

΄Ετσι η επέμβαση γίνεται με μεγαλύτερη ακριβεια, άνεση και ασφάλεια ! Η τεχνολογια αυτη διατιθεται πλεον και για τους ελληνες ασθενεις!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.