Πρόσκληση σε διάλογο, επί του άρθρου 26 του Νόμου για τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας, από τον υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο.

Facebooktwitterpinterest

Αθήνα 17-2-2011

Θέμα: Πρόσκληση σε διάλογο, επί του άρθρου 26 του Νόμου για τις διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας, από τον υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο.

Στην πρόσκληση του υπουργού για διάλογο απαντήσαμε με επιστολή, την οποία σας επισυνάπτουμε, τονίζοντας συγχρόνως ότι είμαστε υπέρ του διαλόγου για τα μεγάλα θέματα της Υγείας του Έλληνα Πολίτη.

Ο διάλογος αυτός όμως δεν μπορεί να είναι προσχηματικός και να έχει χαρακτηριστικά επικοινωνιακού θεάματος. Η θέση των φορέων που εκπροσωπούμε είναι ότι για τα μεγάλα θέματα της Υγείας απαιτείται διάλογος ουσίας που θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων κυρίως επ’ ωφελεία του Ελληνικού Λαού, αλλά και της επιστημονικής αξιοπρέπειας του ιατρικού κόσμου.

Επειδή θεωρούμε ότι για άλλη μία φορά ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος επιχειρεί τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού από τα πραγματικά προβλήματα του χώρου της Υγείας, επειδή επίσης διάλογος με προαποφασισμένη την εξαθλίωση των Ελλήνων Πολιτών και των Ελλήνων Ιατρών δεν μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την παρέμβαση του Κου Πρωθυπουργού προκειμένου να υπάρξουν εγγυήσεις σοβαρού διαλόγου, με βάση τις πάγιες θέσεις του Ιατρικού Κόσμου, ώστε να δοθούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα της Υγείας και να τελειώνει η ταλαιπωρία των Ελλήνων Πολιτών.

ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ

ΡΗΓΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΠ

ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.