Σχόλιο του ιατρού Εμμ. Πολυζόπουλου

Facebooktwitterpinterest

Από το πρωί οι συνδικαλιστές μας έχουν αποδοθεί σε ένα αγώνα, όπου με μικρότερη ή μεγαλύτερη επιτυχία προσπαθούν και καταφέρνουν να περάσουν τις θέσεις μας στα ΜΜΕ, αντιπαρατιθέμενοι σε εντελώς αντίξοο λαϊκίστικο περιβάλλον. Συνάδελφοι «πρήξτε» τον ΙΣΑ με τις προτάσεις σας, μέσω του blog που πρόσφατα έχουν δημιουργήσει. Τις χρειάζονται και πρακτικά και ηθικά (υποδηλώνει συμμετοχή και ενδιαφέρον).
ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ότι στην φάση που βρισκόμαστε, δεν χρειαζόμαστε μόνο στρατηγούς, αλλά και απλούς στρατιώτες. Μην τα περιμένετε όλα μόνο από τους συνδικαλιστές. Προσωπικά, στο παρελθόν, έχω διαφωνήσει με αρκετούς για κάποιες από τις μέχρι πρόσφατα τακτικές και θέσεις τους και έχω αντιπαρατεθεί αρκετές φορές και προσωπικά. Τώρα όμως είναι εποχή ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. Οι συνδικαλιστές μας έχουν καταλάβει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και αγωνίζονται πραγματικά με μεγάλο πάθος και ακούραστα. Αυτό που επιθυμούν όμως είναι να τους πλαισιώσουμε.
Είναι πραγματικά καταπληκτικό πως άνθρωποι με τελείως διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις σήμερα ομονοούν σχεδόν σε όλα. Είδα ΕΣΥτες και ιδιώτες, ΑΡΣΥτες να χειροκροτούν ΔΗΚΙτες και ΠΑΣΚΙτες να συγχαίρουν ΠΑΜιτες, όλοι να μοιράζονται το ίδιο κομμάτι πίτσα στην κατάληψη τα βράδια, να πίνει ο ένας από το μπουκάλι νερό του άλλου, να επικρατεί ένα κλίμα αδελφοσύνης και συντροφικότητας, πρωτόγνωρο για μένα των 48 ετών, που δεν το έχω ζήσει ποτέ, σε κανένα Πανεπιστήμιο, σε κανένα συνδικαλιστικό χώρο. Η εξέλιξη αυτή είναι σίγουρα η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Κινήματος.
Οι ιατρικοί σύλλογοι της Περιφέρειας είναι απαράδεκτοι. Ξεκουνήστε τους εσείς! Δείξτε τα κείμενα του ΙΣΑ, απαιτήστε να επικοινωνήσουν με τους συνδικαλιστές των Αθηνών, ζητήστε έκτακτες συνελεύσεις, συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, δημοσιοποίηση των θέσεων του ιατρικού κινήματος στα τοπικά ΜΜΕ. Μην τα περιμένετε όλα από την Αθήνα!…

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.