Νέα ολοκληρωμένη λύση για τα φλεβικά προβλήματα των κάτω άκρων

Facebooktwitterpinterest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
antistax
Μία νέα ολοκληρωμένη λύση για την αντιμετώπιση των τόσο συχνών προβλημάτων στις φλέβες των κάτω άκρων αποτελεί το Antistax®. σε δύο μορφές δισκία και gel με φυσικά φλαβονοειδή. Το νέο προϊόν παρουσιάστηκε σε επιστημονική εκδήλωση που οργάνωσαν η Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών και η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με την Αιγίδα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας και την παρουσία περισσότερων από 200 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.
Το Antistax® έρχεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε όλους όσοι ζητούν μια απλή, εύχρηστη και φυσική λύση για την αποτελεσματική ανακούφιση από το βάρος, το οίδημα, τον πόνο , την κούραση και τελικά την διατήρηση της υγείας των φλεβών στα κάτω άκρα.
Τα φυσικά φλαβονοειδή που περιέχονται στο Antistax® είναι φυσικές ουσίες που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera)- AS 195.
Το AS 195 είναι μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως επί πολλά χρόνια και σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία κ.λπ.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι ανακουφίζει από τα συνηθισμένα ενοχλητικά συμπτώματα της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, όπως αίσθημα βάρους και καυσαλγίας των κάτω άκρων, κράμπες και μειώνει σημαντικά το οίδημα σφυρών και κνήμης.
Τα φλεβικά προβλήματα των κάτω άκρων, που οφείλονται στη Φλεβική Ανεπάρκεια, όπως τόνισαν οι ομιλητές, ταλαιπωρούν πάνω από το 50% των Ελλήνων και μακράν στις γυναίκες που κατέχουν την πρώτη θέση.

Οι κύριοι παράγοντες προδιάθεσης είναι οι γενετικoί παράγοντες (π.χ. ο αριθμός και η ποιότητα των βαλβίδων στα φλεβικά αγγεία), η ηλικία – αυξάνεται με την ηλικία στους άνδρες και στις γυναίκες και για τις γυναίκες , η εγκυμοσύνη, ο αριθμός τοκετών, η χρήση αντισυλληπτικών, κ.λπ.
Προδιαθεσικοί δευτερεύοντες παράγοντες είναι η παχυσαρκία, η έλλειψη φυσικής άσκησης, τα μεγάλα διαστήματα ορθοστασίας ή σε καθιστή στάση, η έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες , τα ατυχήματα, οι εγχειρήσεις, οι παθήσεις των αρθρώσεων, η δυσκοιλιότητα και η κακή διατροφή.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.