ΚΟΤΟΠΟΥΛO ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Facebooktwitterpinterest

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009
Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. υποστηρικτής του Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου
19 – 21 Ιουνίου στα Χανιά
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. συμμετείχε ως βασικός υποστηρικτής στο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά από τις 19 έως και τις 21 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μέρος της συνολικής φιλοσοφίας της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ η οποία, προσηλωμένη στις αξίες της, στηρίζει τους πυλώνες της παιδιατρικής, της ενημέρωσης και της προώθησης μηνυμάτων για έναν υγιέστερο κόσμο.

Φορέας διοργάνωσης του Συνεδρίου ήταν η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, με Πρόεδρο τον κ. Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, ενώ τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν περίπου 2.000 παιδίατροι από όλες τις υπο-ειδικοτήτες της παιδιατρικής, ερευνητές, ειδικευόμενοι ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, φοιτητές και ακαδημαϊκοί.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η προαγωγή της γνώσης και η κάλυψη του ευρύτερου δυνατού φάσματος σύγχρονων θεμάτων που αφορούν τις εξελίξεις στον τομέα της παιδιατρικής επιστήμης. Ενδεικτικά, τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκαν τα θέματα του Συνεδρίου ήταν Γαστρεντερολογία – Ηπατολογία, Διατροφή – Θηλασμός, Ενδοκρινολογία, Νεογνολογία, Γενετική – Μεταβολικά Νοσήματα – Διαγνωστικές Μέθοδοι και Τεχνικές, Γενική Παιδιατρική, Καρδιολογία – Εντατικολογία, Δερματολογία, κ.α.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Η συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Στηρίζουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις που αποσκοπούν στη γνώση και την εξέλιξη σε κλάδους τόσο ευαίσθητους όσο η Παιδιατρική, καθώς και στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έχουμε τη φιλοσοφία της συνεχούς εξέλιξης ώστε να παράγουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για την ελληνική οικογένεια. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η διασφάλιση της ποιότητας των κοτόπουλων ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ με πιστοποιήσεις από τους πιο έγκυρους ελληνικούς & διεθνείς οργανισμούς. Έτσι, τα κοτόπουλά μας είναι ιδανικά για τη διατροφή ολόκληρης της οικογένειας και ειδικότερα για τα παιδιά”.

Σχετικά με την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η οικογένεια Αγγελάκης δραστηριοποιείται στο χώρο της πτηνοτροφίας από το 1962. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει μετεξελιχθεί σε μια από τις πλέον οργανωμένες μονάδες παραγωγής νωπού κοτόπουλου στη χώρα.
Από το 1992, με την ίδρυση της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατασκευάστηκε ιδιόκτητο σύγχρονο πτηνοσφαγείο στην Εύβοια. Η νέα γενιά Αγγελάκης μπήκε δυναμικά στην επιχείρηση και συνέβαλε στην ανέλιξη της σε μια σύγχρονη, καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα συνολικής αξίας €3.500.000 τα τελευταία χρόνια, για την ανάπτυξη υποδομών και εξοπλισμών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Στις υποδομές της περιλαμβάνονται πτηνοτροφικές μονάδες κλειστού τύπου δυναμικότητας 8 εκατομμυρίων πτηνών ετησίως, ένα εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών 100% φυτικών (σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια), ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο πτηνοσφαγής με αυτοματοποιημένο τεμαχιστήριο και στόλος φορτηγών ψυγείων εξοπλισμένο με καταγραφικά θερμοκρασίας που παρέχουν πληροφόρηση ανά 2΄.

Το 2008 δρομολόγησε 5ετές επενδυτικό σχέδιο συνολικής αξίας €12.000.000 με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεων της.
Σήμερα η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket [ΑΒ Βασιλόπουλος, Carrefour, Champion-Μαρινόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης], καθώς επίσης και μεγάλες εταιρείες μαζικής εστίασης [Pizza Hut, KFC (αποκλειστική τροφοδοσία από το 1999), L’ Αrtigiano]. Ταυτόχρονα, εξάγει προϊόντα σε χώρες των Βαλκανίων και στην Κύπρο.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.