Clinofar™: Η φυσική λύση για την καθημερινή υγιεινή της μύτης, των ματιών και των αυτιών

Facebooktwitterpinterest

Η σειρά Clinofar αποτελεί μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που φροντίζει, με απόλυτα φυσικό τρόπο, για την καθημερινή υγιεινή της μύτης, των ματιών και των αυτιών σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. H σύνθεσή του φυσιολογικού ορού που περιέχεται στα προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλής για μακροχρόνια χρήση, καθώς δεν περιέχει συντηρητικά και χημικά.

Η σειρά Clinofar διατίθεται στα φαρμακεία και αποτελείται από:

  • Ισότονες αμπούλες των 5ml σε δύο συσκευασίες των 30 ή 20 τεμαχίων: Χρησιμοποιούνται άφοβα για κάθε ανάγκη, από τη ρινική και οφθαλμική υγιεινή, μέχρι και τον καθαρισμό τραυμάτων βρεφών, παιδιών και ενηλίκων.
  • Υπέρτονες αμπούλες των 5ml σε συσκευασία των 18 τεμαχίων: Ειδικά σχεδιασμένες για να ανακουφίζουν αμέσως από τη ρινική συμφόρηση και να περιορίζουν το ρινικό οίδημα. Εξασφαλίζουν στα μωρά ήσυχες νύχτες με ξέγνοιαστο ύπνο.
  • Εύκαμπτος ρινικός αποφρακτήρας & ανταλλακτικά: Ιδανικό για την απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων από τις ρινικές κοιλότητες

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC. Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.