Ευρωκλινική Αθηνών: 6ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής

Facebooktwitterpinterest

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής με πρακτική άσκηση στο ρομποτικό σύστημα Da VinciS στις 28 και 29 Μαρτίου στην Ευρωκλινική Αθηνών υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Ρομποτικής Γυναικολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Οι κύριοι ομιλητές του σεμιναρίου κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ, MD, Διευθύντρια Γυναικολογικού – Ρομποτικού Τμήματος Ευρωκλινικής Αθηνών, κα. Αλίκη Τσερκέζογλου, Γυναικολόγος-Ογκολόγος, συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών και κ. Θεόδωρος Μήτσης, MD, Χειρουργός Γυναικολόγος, παρουσίασαν τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα του προηγμένου ρομποτικού συστήματος Da Vinci-S στη Γυναικολογική Χειρουργική και Ογκολογία. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες ιατροί είχαν την ευκαιρία να χειριστούν τη χειρουργική κονσόλα του μηχανήματος Da Vinci-S, που διαθέτει η Ευρωκλικινή Αθηνών, και να εκτελέσουν πολλαπλές ασκήσεις εκμάθησης του ρομπότ με έμφαση στους υψηλής ακρίβειας χειρισμούς καθώς και στη ρομποτική συρραφή σε προπλάσματα σιλικόνης και σε ζωικό ιστό.

Το 6ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής καταδεικνύει τη στρατηγική επιλογή της Ευρωκλινικής Αθηνών για την υιοθέτηση και εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και ιατρικών τεχνικών, όπως είναι η Ρομποτική Χειρουργική με την εφαρμογή του ρομποτικού συστήματος Da Vinci-S προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ασθενή και τον ιατρό.

Σχετικά με την Ευρωκλινική Αθηνών:

Η Ευρωκλινική Αθηνών είναι ένα από τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής υγείας. Από την ίδρυσή της το 1998, αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην άριστη κλινική αντιμετώπιση και την ασφάλεια των ασθενών. H Ευρωκλινική Αθηνών συνδυάζει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής, σύγχρονα ιατρικά κέντρα και ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς σε όλες τις πτυχές λειτουργίας της.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.