ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ

Facebooktwitterpinterest

Η EUROGENETICA, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κάθε μέλλοντα γονέα σχετικά με την Ινωκυστική Νόσο και την σημαντικότητα διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων με στόχο την αποφυγή γέννησης πάσχοντος παιδιού, υποστήριξε την εκδήλωση που διοργάνωσαν οι “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα” σε συνεργασία με τον “Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β. Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων απο την Ινώδη Κυστική Νόσο”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου  “ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL”, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, με ομιλητές τον καθηγητή Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Τσανάκα Ιωάννη, καθώς και την Επίκουρη καθηγήτρια της  Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κας Χατζηαγόρου Ελπίδας. Τα έσοδα απο την συγκεκριμένη εκδήλωση προορίζονται για την αγορά monitor οξυμετρίας και καπνογραφίας για την Μονάδα Κυστικής Ίνωσης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και γνωρίζοντας την αναγκαιότητα για την συγκεκριμένη εξέταση, η EUROGENETICA προσέφερε στα μέλη των παραπάνω συλλόγων ειδικές τιμές για την διενέργεια προληπτικού γενετικού ελέγχου κάθε μέλλοντα γονέα.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η EUROGENETICA M.S.A. είναι η πρώτη ιδιωτική μονάδα ανάλυσης γενετικού υλικού που ιδρύθηκε το 2006 στη Βόρεια Ελλάδα και λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο αναφοράς με διεθνείς προδιαγραφές. Οι υπηρεσίες που παρέχει περιλαμβάνουν αναλύσεις Μοριακής Βιολογίας, Κυτταρογενετικής και Βιοχημικής Γενετικής, οι οποίες προσφέρουν βασικές πληροφορίες για την παθογένεση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη διαφόρων νοσημάτων. Το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό σε συνδυασμό με τον υψηλής τεχνολογίας εργαστηριακό εξοπλισμό διασφαλίζουν μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία στην παροχή του συνόλου των υπηρεσιών.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.