«Δύσκολα θα “επιζήσει” το ΕΣΥ»

«Δύσκολα θα “επιζήσει” το ΕΣΥ» Facebooktwitterpinterest

ΣΠΑΡΤΗ. Για το επικίνδυνο αδιέξοδο που επικρατεί στο χώρο της Δημόσιας Υγείας μίλησε στο Νότος 94.9 και στον Ηλία Μπόνο, η πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών Ε.Σ.Υ. ν. Λακωνίας κα Χρύσα Ντοροβίτσα.

Στην αποκαλυπτική της συνέντευξη, η κα Ντοροβίτσα αναφέρεται στην υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του Ε.Σ.Υ. και των νοσοκομείων της Λακωνίας, τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, έχουν υποβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό που καθίσταται, πλέον, εξαιρετικά δύσκολη η στοιχειώδης εξυπηρέτηση των πολιτών. Ως απόδειξη των λεγόμενων της, η κα Ντοροβίτσα πρόβαλλε τα κενά σε εφημερίες, ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και την υποβάθμιση συγκεκριμένων ιατρικών ειδικοτήτων.

Όπως τόνισε η πρόεδρος των γιατρών Ε.Σ.Υ., «δεν είναι τυχαίο ότι η εκτελούσα χρέη Διοικητή στο Νοσοκομείο Μολάων κα Αικ. Πριφτάκη, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημερώνει του εργαζόμενους στο ίδρυμα για το γεγονός της έλλειψης ρευστού για προμήθειες». Πρώτη συνέπεια της διαμορφούμενης κατάστασης είναι ότι απεσύρθη το συνεργείο καθαριότητας του νοσοκομείου.
http://www.notospress.gr/

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.