Παθολόγοι Ζητούνται Για Αγγλικά Νοσοκομεία

Facebooktwitterpinterest

1 Consultant in Internal Medicine with Stroke Interest
Η θέση αυτη είναι για έναν Consultant με πολύ καλη εμπειρία στην Stroke Medicine
Η θέση αυτη είναι ιδανική για έναν Παθολόγο με 2-3 χρόνια εμπειρίας ως Ειδικός Ιατρός (Επικουρικός η Επιμελιτής). Ο βασικός μισθός του Consultant είναι £74000 εώς £101000 ετησίως συν τις εφημερίες. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενώς έτους το οποίο μπορεί να ανανεωθεί.

2 ST3 Doctor in Internal Medicine with Geriatrics experience
Η θέσεις αυτές είναι για 2 ειδκευόμενους ιατρούς που έχουν κάνει τουλάχιστον 2 χρόνια στην Παθολογία και έχουν κάποια εμπειρία με ασθενείς της τρίτης ηλικίας. Ο μισθός του ST3 Doctor είναι περίπου £45000 ετησίως συμπεριλλαμβανόμενες και τις εφημερίες. Το αρχικό συμβόλαιο είναι μέχρι τον Ιουλιο 2012 και οποίο μπορεί να ανανεωθεί.

1 Specialty Doctor in Internal Medicine with an Interest in Diabetes
Η θέση αυτη είναι για έναν Παθολόγο με κάποια εμπειρία στον Διαβήτη η στην Ενδοκρινολογία.
Η θέση αυτή είναι ιδανική για έναν Παθολόγο οποίος έχει μόλις τελειώσει την ειδικότητα του η που έχει δουλέψει 1-2 χρόνια ως Επικουρικός. Ο μισθός του Specialty Doctor είναι μέχρι £55000 – £58000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενώς έτους το οποίο μπορεί να ανανεωθεί.

1 Specialty Doctor in Internal Medicine with Acute Medicine experience
Η θέση αυτή είναι για έναν Παθολόγο με καλη εμπειρία στην Acute Medicine σε ένα MAU (Medical Assessment Unit). Η θέση αυτή είναι ιδανική για έναν Παθολόγο οποίος έχει μόλις τελειώσει την ειδικότητα του η που έχει δουλέψει 1-2 χρόνια ως Επικουρικός. Ο μισθός του Specialty Doctor είναι μέχρι £55000 – £58000 ετησίως. Το αρχικό συμβόλαιο είναι ενώς έτους το οποίο μπορεί να ανανεωθεί.
Πληροφορίες επικοινωνίας

katerina.kontalipou@globalmedirec.com
Εταιρία: GlobalMediRec
Τοποθεσία: Ελλάδα

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.