Ιατροδικαστικές Αναλύσεις DNA_Τεστ Πατρότητας & Συγγένειας

Facebooktwitterpinterest

Η DNAlogy (Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA), το πρώτο ελληνικό, διεθνών προδιαγραφών εργαστήριο ανάλυσης DNA παρέχει πλέον και στην Ελλάδα όλες τις σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές ανάλυσης DNA.
Ιδρυθέν από την σημαντικότερη επιστημονική ευρωπαϊκή ομάδα (Institut Génétique Nantes Atlantique), την πρώτη που πραγματοποίησε ταυτοποιήσεις DNA στην Ευρώπη, η DNAlogy προσφέρει νέες καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία καλύπτοντας τις νέες ανάγκες στο τομέα των αναλύσεων DNA και συμβάλλοντας στην εναρμόνιση της ελληνικής πρακτικής με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.
Οι υπηρεσίες της DNAlogy εφαρμόζονται στα πλαίσια των νομικών και ιδιωτικών υποθέσεων που συνδέονται με εγκληματικές έρευνες (δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, απαγωγές, κτλ.) και αστικές υποθέσεις (εξακρίβωση βιολογικών δεσμών), προσφέροντας υπηρεσίες ταυτοποίησης DNA και ανίχνευσης βιολογικών στοιχείων (αίματος, σιέλου, σπέρματος, κλπ.). Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο μας (www.dnalogy.eu) και ενημερωθείτε για τις αναλύσεις και τις υπηρεσίες μας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.