Σκέψεις

Facebooktwitterpinterest

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ψυχολογίας είναι αυτή που μας γνωρίζει το πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της σκέψεως οτιδήποτε έχει πετύχει κάποιος άνθρωπος στο παρελθόν μπορούμε να πετύχουμε και ακόμα περισσότερα
Σκέπτεστε εκείνο που θέλετε διαρκώς και έντονα και ασφαλώς θα το αποκτήσετε πάντα βέβαια σε λογικά πλαίσια
Δεν γίνετε να έχουμε κάποια επιθυμία χωρίς να έχουμε την δύναμη να την πραγματοποιήσουμε…και αν δεν πραγματοποιηθεί σημαίνει ότι δεν το θελήσαμε αρκετά.. παρατηρείστε για λίγο τις σκέψεις που είχατε στο μυαλό σας μέχρι σήμερα θα δείτε ότι εκείνα που σκεφτόσασταν περισσότερο αυτά συνέβησαν…όταν σκεφτόμαστε αρνητικά σκεφτόμαστε την φτώχια τον φόβο την αρρώστια σκεφτόμαστε μίζερα και τα βάζουμε με την τύχη και την κοινωνία τότε όλα αυτά που σκεφτόμαστε σίγουρα θα μας χτυπήσουν την πόρτα…
Είμαστε ότι σκεφτόμαστε…μπορούμε να γίνουμε ευτυχισμένοι όταν διαρκώς σκεφτόμαστε ότι θα αποτύχουμε? βέβαια οι σκέψεις μας επηρεάζονται αρνητικά και από γεγονότα που δεν το καταλαβαίνουμε εκείνη την στιγμή αλλά καταγράφονται υποσυνείδητα πχ τα μουσικά μας ακούσματα οι στίχοι κάποιων αρρωστημένων δημιουργών…. είναι δυνατόν να είμαστε αισιόδοξοι όταν το 90% των τραγουδιών που ακούμε έχουν στίχο όπως π.χ σφάξε με, λιώστε με, πόνεσε με γυρνά πίσω γιατί θα Πέσω από 8 όροφο? κ.τ.λ σίγουρα όχι!!
Όλοι όσοι διέπρεψαν στην ζωή τους είχαν θετική σκέψη και διαρκώς σκεφτόταν την επιτυχία μέχρι που το κατάφεραν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ούτε πιο τυχεροί ούτε πιο προνομιούχοι σε σχέση με εμάς .
Το μεγάλο λάθος που ταλαίπωρη τους περισσότερους ανθρώπους είναι ότι ζητούν χίλια δύο πράγματα αλλά δεν εννοούν να αλλάξουν τον εαυτό και τις σκέψης τους.
Βέβαια όλα αυτά υπό έναν όρο σκέψεις και εργασία χωρίς προσπάθεια και εργασία οι σκέψεις δεν έχουν καμία άξια

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.