Διεθνής Ημέρα Γιόγκα 2023

Διεθνής Ημέρα Γιόγκα 2023 Facebooktwitterpinterest

Αγαπητοί φίλοι/ες της Γιόγκα,

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη φετινή γιορτή για την 9η Διεθνή Ημέρα της Γιόγκα με θέμα «Γιόγκα για την Ανθρωπότητα» την Κυριακή 18 Ιουνίου, από τις 16:30 έως τις 20:30, στο Περιστύλιο Ωδείου Αθηνών.

Η εκδηλωση γινεται σε εξωτερικό χώρο με σκίαση και προστασία από την βροχή.

Ο φετινός εορτασμός οργανώνεται από την Πρεσβεία της Ινδίας με την συμμετοχή του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας και της σχολής «Sivaom».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μαθήματα και ομιλίες.

Η Γιόγκα είναι μια αρχαία παράδοση 5000 ετών, από την Ινδία, που συνδυάζει σωματικές, νοητικές και πνευματικές αναζητήσεις, με στόχο την επίτευξη της αρμονίας του σώματος και του νου.

Στις 11 Δεκεμβρίου του 2014, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε την 21η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. Η Γιόγκα αντιπροσωπεύει την ενότητα του πνεύματος και του σώματος, καθώς και τη δράση, την εγκράτεια, την εκπλήρωση και την αρμονία μεταξύ ανθρώπου και φύσης.

Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση για την υγεία και την ευημερία. Δεν είναι απλώς σωματική άσκηση, αλλά συντελεί στο να ανακαλύψουμε την ενότητα με τον εαυτό μας, τον κόσμο και τη φύση.

Η Γιόγκα έχει ενταχθεί ως Παγκόσμια Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά από την UNESCO, υπογραμμίζοντας την παγκόσμια σημασία της.

Όλοι οι ασκούμενοι και οι φίλοι της Γιόγκα καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διοργάνωση, η οποία θα σας φέρει σε επαφή με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές, τις αρχές της Γιόγκα και θα σας εμπλουτίσει σωματικά αλλά και πνευματικά.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας, καθώς η εκδήλωση έχει περιορισμένες θέσεις, στον σύνδεσμο: ΕΔΩ

Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά,

Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.