8 Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου-Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Facebooktwitterpinterest

Κάθε ημέρα Γυναίκα

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επικεντρώνεται στην καινοτομία, την τεχνολογία και την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή,με στόχο την επίτευξη της ισότητας των φύλων και την ενδυνάμωση όλων των γυναικών. Μέσα από αυτή την σπουδαία υπενθύμιση οι γυναίκες διεκδικούν έναν κόσμο δίχως διακρίσεις και στερεότυπα, στον οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια, τις ίδιες ευκαιρίες και την ίδια αντιμετώπιση.

Σε ανάλογο πλαίσιο, η ITFHellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

Η ITFHellas Α.Ε. προωθεί φαρμακευτικά σκευάσματα και μορφές, καθώς επίσης συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που συμβάλλουν στην καλύτερηποιότητα ζωήςτου σύγχρονου ανθρώπου, με ιδιαίτερη επικέντρωση στη φροντίδα τηςυγείας της γυναίκας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ξεχωρίσαμε το Ainara, μία μη ορμονική κολπική ενυδατική γέλη με βάση το νερό, για την παρατεταμένηανακούφιση των συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Η σύνθεση της γέλης του Ainara είναι πατενταρισμένη και αποτελείται από βλεννοσυγκολλητικά πολυμερή και γλυκερόλη. Τα βλεννοσυγκολλητικά πολυμερή δημιουργούν ένα λεπτό υμένιο στο τοίχωμα του κόλπου που ενυδατώνει τον κολπικό βλεννογόνο, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή κηλίδες μετά την εφαρμογή, ενώ η γλυκερόλη προσφέρει λιπαντική δράση. Το Ainara εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και υψηλή αποτελεσματικότηταστην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κολπικής ξηρότητας, της κολπικής ατροφίας και άλλων σχετικών ενοχλήσεων, όπως ο πόνος κατά την σεξουαλική επαφή, η φαγούρα και το αίσθημα καύσου. Αξίζει να αναφερθεί πως η υψηλή αποτελεσματικότητα του Ainaraστην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων, τεκμηριώνεται κλινικά από αποτελέσματα μελετών.

Η διατήρηση της καλής υγείας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής, αποτελεί προτεραιότητα κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως από την ηλικία της και την περίοδο της ζωής που διανύει όπως ηαναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός,η λοχεία, ηεμμηνόπαυση ή ακόμα και όταν το στρες ή διάφορες θεραπείες (αγωγή με αντισυλληπτικά, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες) προκαλούν συμπτώματα κολπικής ξηρότητας. Επίσης, είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας η σεξουαλική ευχαρίστηση και ευεξία. Το Ainara ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξηρότητας του κόλπου και είναιασφαλής επιλογή για γυναίκεςκάθε ηλικίας.

Σχετικά με την  ITFHellas Α.Ε.

ΗITFHellasΑ.Ε. -θυγατρική και μέλος του πολυεθνικού ομίλου ITALFARMACO –  από την ίδρυσή της, το 1998 έως και σήμερα, αναπτύσσει, εμπορεύεται και προωθεί πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα, καθώς επίσης ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του σύγχρονου ανθρώπου, παραμένοντας αφοσιωμένη στο Όραμα για φροντίδα και σεβασμό στη ζωή.  Η ευρεία και διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη επικέντρωσή της στην Υγεία της Γυναίκας, αλλά και τις ηθικές εταιρικές πρακτικές αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρίας.

Η διαρκής έρευνα, καινοτομία και οι σημαντικές επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό portfolio για την ITALFARMACO που καλύπτει  ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων για αρκετούς τομείς όπως η Γυναικολογία-Μαιευτική, η Ενδοκρινολογία, η αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης, η Νευρολογία και σχετικές παθήσεις, όπως επίσης και η αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων στον τομέα της Ψυχιατρικής.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.