Αύξηση Σημείου G

Αύξηση Σημείου G Τι είναι το Σημείο G; Facebooktwitterpinterest

Τι είναι το Σημείο G;
Το σημείο G ή G spot ονομάστηκε προς τιμήν του Γερμανού γυναικολόγου που το ανακάλυψε, Ernst Gräfenberg την δεκαετία του 1940.
Είναι μια κρυφή περιοχή της γυναίκας που όταν ερεθιστεί προκαλεί ηδονή και οργασμό και η οποία βρίσκεται ανατομικά στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου, σε απόσταση 4-5 cm από την είσοδο του.

Αύξηση και ενίσχυση του Σημείου G

Σήμερα με μια νέα επαναστατική μέθοδο, η σεξουαλικά ενεργή γυναίκα έχει την επιλογή να βελτιώσει το Σημείο G αναζωογονώντας και αυξάνοντάς την σεξουαλική διέγερση και να “απογειώσει” την ικανοποίηση που βιώνει από το σύντροφό της, κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Πως πραγματοποιείται;

Η αύξηση και ενίσχυση του G spot είναι μια απλή, ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδος που πραγματοποιείται σε 15 λεπτά στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ιατρείο, εγχύεται στο σημείο G ένα ειδικά επεξεργασμένο εμφύτευμα κολλαγόνου ή υαλουρονικού οξέος, επιτυγχάνωντας με αυτό τον τρόπο την έως και τέσσερις φορές μεγένθυση του σημείου και κατ’επέκταση την ενίσχυση του ερεθισμού και γυναικείου οργασμού, τόσο σε ένταση όσο και διάρκεια.
Πόσο διαρκεί;

Τα αποτελέσματα αύξησης και ενίσχυσης του σημείου G διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα με μέσο όρο διάρκειας τους 6 μήνες. Εάν μείνεται ικανοποιημένη η μέθοδος μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές το θελήσετε.

Μαρίνα Τοσουνίδου,Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Μαρίνα Τοσουνίδου,
Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.