Πρόταση ανανέωσης της επιδερμίδας

Πρόταση ανανέωσης της επιδερμίδας Facebooktwitterpinterest

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας, προετοιμάστε την για το καλοκαίρι ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχτεί μόνο τις ωφέλιμες επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας, χωρίς δυσχρωμίες και ηλιακές κηλίδες.

Με τα καινοτόμα πρωτόκολλά περιποίησης της Skinceuticals, που εφαρμόζονται μόνο σε ιατρεία, η επιδερμίδα προετοιμάζεται και ανανεώνεται χωρίς ερεθισμούς και κλείσιμο στο σπίτι.

Πρόκειται για εξειδικευμένα ήπια peeling που δεν προκαλούν απολέπιση, ερύθημα και ερεθισμό, ενώ παράλληλα η μικροαπολέπιση, που δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι, βοηθάει στον αποχρωματισμό των δυσχρωμιών και στη βελτίωση της υφής του δέρματος παρέχοντας πιο λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Εφαρμόζονται σε συνδυασμό με peeling μικροκρυστάλλων ή/και fractional laser στην περιοχή των ματιών, εάν υπάρχει πρόβλημα με μαύρους κύκλους (συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της θεραπείας) και ενέσιμη μεσοθεραπεία. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Εφαρμόζονται 3 έως 6 θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας ανά 20 ημέρες και ενδιάμεσα εφαρμόζεται το peeling μικροκρυστάλλων ή fractional laser. Στο τέλος του πρωτοκόλλου, 1 έως 2 συνεδρίες ενέσιμης μεσοθεραπείας θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών ενισχύστε το αποτέλεσμα με βιταμίνη C το πρωί και αντιηλιακό, που προστατεύει και από UVB και UVA, και το βράδυ με serum ρετινόλης ή serum υαλουρονικoύ. Συμβουλευτείτε τη Δερματολόγο για το δερμοκαλλυντικό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Αμαλία Τσακίρη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Αμαλία Τσακίρη
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.