«Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μιας νέας ζωής» 

«Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μιας νέας ζωής»  Facebooktwitterpinterest

INOFERT HP – INOFERT PLUS – INOFERT LUTEAL

Κατά τη διάρκεια της κοινής του πορείας, ένα ζευγάρι μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια.
Η προσπάθεια απόκτησης ενός παιδιού θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και από τα πιο σημαντικά. Ωστόσο, για τουλάχιστον ένα στα έξι ζευγάρια, το ταξίδι αυτό μπορεί να κρύβει πλήθος εμποδίων.

Καμία δυσκολία όμως, δεν αξίζει να φαντάζει ανυπέρβλητη, καθώς με τη συμβολή της επιστήμης τα εμπόδια υπερνικούνται και το όνειρο μιας εγκυμοσύνης μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η εξειδικευμένη διατροφική ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού συνιστά ισχυρό σύμμαχο της γονιμότητας. Τα συμπληρώματα διατροφής Inofert HP, Inofert Plus και Inofert Luteal είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε όταν λαμβάνονται συνδυαστικά να ενισχύουν τη γονιμότητα μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες για μια επιτυχημένη γονιμοποίηση και μία υγιή εγκυμοσύνη

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΩΝ

Το Inofert HP προάγει την ωρίμανση των ωαρίων και βελτιώνει την ποιότητά τους, υποστηρίζει πολλαπλώς  την γονιμοποίηση και βάζει τα θεμέλια για μία ομαλή εμβρυική ανάπτυξη. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση,  το Inofert HP  επιτυγχάνει να αυξήσει το ποσοστό των ώριμων ωαρίων, τα οποία είναι έτοιμα προς γονιμοποίηση και ταυτόχρονα συνεισφέρει στη δημιουργία  καλής ποιότητας ωαρίων. Επιπλέον, η λήψη Inofert HP από γυναίκες με διαταραχές ωοθυλακιορρηξίας, όπως είναι το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, μπορεί να αποκαταστήσει τη φυσιολογική ωορρηξία.

Το Inofert Plus, υποστηρίζει την υγεία των ωοθηκών και προάγει τη φυσιολογική και αποτελεσματική τους λειτουργία. Χάρη στην στοχευμένη σύνθεσή του, προάγει την  παραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση επιπλέον γυναικείων ορμονών (ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης, FSH & ωχρινοτρόπου ορμόνης, LH). Το Inofert Plus έχει αντιοξειδωτική δράση  στα ωοθυλάκια και έτσι επιβραδύνει τη γήρανση των ωαρίων. 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΩΟΘΗΚΩΝ

Σε κάποιες προσπάθειες είναι πιθανό να προκληθεί ωοθηκική διέγερση. Για το λόγο αυτό, χορηγούνται φάρμακα (όπως για παράδειγμα η κιτρική κλομιφαίνη ή διάφορες γοναδοτροπίνες) που συμβάλλουν στην πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας. Ο συνδυασμός της εκάστοτε φαρμακευτικής αγωγής, με τη λήψη Inofert HP & Inofert Plus  μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία της ωοθήκης στα χορηγούμενα φάρμακα και έτσι να αυξηθούν οι πιθανότητες για επιτυχημένη ωοθυλακιορρηξία και κατ’ επέκταση γονιμοποίηση και κύηση.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ

Στην προετοιμασία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την επιτυχία της εγκυμοσύνης, η βελτίωση της δεκτικότητας του ενδομητρίου έχει βαρύνουσα σημασία, αφού το 70-80% των εμβρυομεταφορών αποτυγχάνει όταν η δεκτικότητα αυτή δεν εξασφαλίζεται. Το Inofert Luteal χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεσή του δρα σε τέλειο συγχρονισμό με τη φυσικά παραγόμενη από τον οργανισμό προγεστερόνη, αυξάνοντας την δεκτικότητα του ενδομητρίου και άρα την επιτυχημένη εμφύτευση. Παράλληλα, το Inofert Luteal διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της ανοσοποιητικής απόκρισης του οργανισμού της μητέρας προς το εμφυτευμένο έμβρυο.

Τα Inofert HP, Inofert Plus και Inofert Luteal, δρουν συνεργικά με πολλαπλό και αποτελεσματικό τρόπο έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα κάθε σχήματος ενίσχυσης της γονιμότητας, πλησιάζοντας περισσότερο το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού.

 

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: Inofert HP:10611/28-01-2020, Inofert Plus:98478/21-12-2016, Inofert Luteal:10609/28-01-2022. Τα προϊόντα δεν υπόκεινται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.