Πανελλήνια Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας,

Facebooktwitterpinterest

14-16 Απριλίου 2022

Σημείο αναφοράς για την Καρδιολογία τα Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας της ΕΚΕ

Ξεκινούν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 τα Πανελλήνια Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στο Ξενοδοχείο Du Lac των Ιωαννίνων.

Τα Σεμινάρια των Ομάδων Εργα]σίας αποτελούν το δεύτερο σε μέγεθος επιστημονικό γεγονός της Καρδιολογίας στη χώρα μας. Αποτελεί ταυτόχρονα ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα, με απήχηση σε ιατρούς και άλλων ειδικοτήτων, που συμμετέχουν είτε ως σύνεδροι είτε ως ομιλητές, σε διεπιστημονικά στρογγυλά τραπέζια.
Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου καταρτίζεται αποκλειστικά από τις Ομάδες Εργασίας
και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προώθηση της έρευνας, που αποτελούν άλλωστε τους βασικούς στόχους της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.
Και φέτος θα αναδειχτεί το πλούσιο ερευνητικό έργο των 18 Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, όλες οι νέες ιατρικές και τεχνολογικές εξελίξεις, θα πραγματοποιηθούν κλινικά φροντιστήρια Hands on για τους νέους Καρδιολόγους, ενώ προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν επιστήμονες από αντίστοιχες Ομάδες Εργασίας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, ώστε να προωθηθεί περαιτέρω η σύσφιξη των σχέσεων που μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί σε διάφορους τομείς.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.