Η Αποτρίχωση με Laser είναι για όλους

Η Αποτρίχωση με Laser είναι για όλους Facebooktwitterpinterest

Μια φορά κι έναν καιρό θεωρούνταν σέξι για έναν άντρα να είναι τόσο τριχωτός όσο τα αρχαία ξαδέρφια μας που μπορείτε να δείτε στις ταινίες o Πλανήτης των Πιθήκων. Με εξαίρεση τις τρίχες της πλάτης, σχεδόν οπουδήποτε αλλού, όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα, ήταν η επικρατούσα άποψη.

Αυτό ίσχυε κάποτε αλλά όχι πλέον.

Σήμερα, οι άντρες θέλουν τις τρίχες στην πλάτη, τα “μανίκια” από τρίχες στα χέρια τους να πάρουν δρόμο. Πολλοί άντρες δεν θέλουν καν τρίχες στο στήθος αλλά και σε όλο το σώμα. Οπότε, κυρίες κάντε χώρο, και οι άνδρες θέλουν πλέον να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Η αποτρίχωση laser στη Healthy Derma Clinics, γίνεται αποκλειστικά με lasers τελευταίας γενιάς. Ανώδυνα και αποτελεσματικά στην πυκνή ανδρική τριχοφυΐα.

Γιατί να επιλέξω την αποτρίχωση με λέιζερ;

Οι γυναίκες είχαν πάντα πολλές επιλογές για να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυία: το ξύρισμα, την αφαίρεση με τσιμπιδάκι και το κερί, μεταξύ άλλων. Οι άντρες, από την άλλη πλευρά, ήταν κάπως χαμένοι. Ξύρισμα … αυτό είναι δεδομένο στο πρόσωπο. Αλλά η απαλλαγή από τις τρίχες στην πλάτη ή αλλού αποτελούσε μυστήριο.

Τα ξυραφάκια ήταν το μέσο, βοηθούν να απαλλαγούμε από τις τρίχες μόνο για μία ή δύο εβδομάδες, αλλά δημιουργούν προβλήματα. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ανώτερη για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων:

  •     Μειώνει μόνιμα την τριχοφυία.
  •     Εξαλείφει ουσιαστικά τις γυρισμένες τρίχες
  •     Εξαλείφει το κάψιμο και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξυράφι

Ποιες είναι οι συνήθεις περιοχές αποτρίχωσης για άντρες;

Μερικοί πιστεύουν, λανθασμένα, ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της αποτρίχωσης με laser για άνδρες και γυναίκες. Ενώ οι τρίχες των ανδρών είναι κάπως πιο παχιές και μπορεί να είναι περισσότερες, η αφαίρεση τρίχας με τα lasers μας είναι η ίδια διαδικασία με την αφαίρεση τρίχας στην μασχάλη για τις γυναίκες θεραπευόμενες μας.

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες περιοχές που αντιμετωπίζουμε στους άνδρες θεραπευόμενους μας: Πλάτη, Ώμοι, Στήθος, Μεσόφρυο, Λαιμός, Βραχίονες, Full body

Η απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία για πάντα, δεν είναι πλέον μόνο τομέας των κυριών. Στη Healthy Derma Clinics, η αποτρίχωση με λέιζερ θα δείξει πολύ γρήγορα στη τριχοφυία ποιος έχει το πάνω χέρι. Καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και ας απαλλαγούμε από αυτά τα “πουλόβερ” μπράτσου πριν φορέσουμε πραγματικά πουλόβερ σε δύο μήνες, 210-8088471.

Εύη Αναστασίου,Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Εύη Αναστασίου,
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.