Soprano Ice: Η τεχνολογία που άλλαξε για πάντα όσα γνωρίζαμε για τη μέθοδο της αποτρίχωσης με laser!

Facebooktwitterpinterest

Μια πραγματικά ανώδυνη διαδικασία όπου δε χρειάζονται ούτε αναλγητικά ούτε κάποια προετοιμασία πριν ή μετά, αφού μετά τη συνεδρία μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στις καθημερινές δραστηριότητές σου.

Το Soprano Ice είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος και τρίχας. Είναι ιδανικό ακόμη και για τα μαυρισμένα ή ευαίσθητα δέρματα. Επίσης είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, φυσικά και για τις ευαίσθητες περιοχές ή το πρόσωπο που απασχολούν τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Soprano Ice είναι η αποτελεσματικότητα του σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Ενώ μια τυπική συνεδρία για τις μεγάλες περιοχές του σώματος όπως χέρια και πόδια, διαρκεί πάνω από δύο ώρες, με το Soprano Ice θα έχει ολοκληρωθεί σε περίπου 30 λεπτά.

Η τεχνολογία του Soprano Ice είναι υψηλή και το γρήγορο αποτέλεσμα που παρέχει οφείλεται στις δύο μεθόδους αποτρίχωσης που παρέχει,τη (Dual Mode) Παλμό- Παλμό (τεχνολογία HR) και την Eν κινήσει τεχνολογία (In Motion /SR) . Η τελευταία, είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της δερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες τις τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους. Παράλληλα, με τους πολύ μικρής διάρκειας παλμούς, τη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό, εντελώς ανώδυνα. Η εν κινήσει (in motion) τεχνική είναι αυτή που καλύπτει όλη την επιθυμητή περιοχή και προστατεύει από εγκαύματα. Έτσι, ο συνδυασμός όλων αυτών δίνει το γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν.

Το Soprano Ice της Alma Lasers σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αποκτήσει τεράστια επιστημονική και εμπορική αναγνώριση. Παράλληλα, τα αποτελέσματα του είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής Γι’ αυτό στη Healthy Derma Clinics χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τη τεχνολογία αυτή και είμαστε υπερήφανοι επειδή είμαστε και από τους πρώτους (αν όχι οι πρώτοι) που το φέραμε στην Ελλάδα!

Στη Healthy Derma Clinics έχουμε δημιουργήσει μια all in one κλινική με τους καλύτερους γιατρούς δερματολόγους και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Το Soprano Ice δε γινόταν να μην είναι μια από αυτές. Με βάση τη γνώση και την εμπειρία των εξειδικευμένων γιατρών δερματολόγων μας γνωρίζουμε ότι παρέχει το πιο γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα γι’ αυτό και το προτιμούμε. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δίνει γρήγορο χρόνο θεραπείας αλλά κυρίως ότι παρέχει σίγουρα αποτελέσματα και μικρό έως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Είμαστε εδώ, για να σε κατευθύνουμε σε κάθε σου βήμα με ενδιαφέρον και διάθεση ώστε η εμπειρία σου να είναι μοναδική!

Εύη Αναστασίου,Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Εύη Αναστασίου,
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.