Η GE Healthcare και η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας ανανεώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία για το ECR 2022

GE Healthcare: Σύναψη τριών νέων συμμαχιών για τη βελτίωση της φροντίδας ατόμων με καρκίνο Facebooktwitterpinterest

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2022 – Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας (ESR) και η GE Healthcare ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για το διαδικτυακό Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ακτινολογίας (ECR Overture) που θα πραγματοποιηθεί στις 2-6 Μαρτίου 2022 και το ECR 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 13-17 Ιουλίου στη Βιέννη της Αυστρίας. Η συνεργασία περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο νέο χώρο 2.000 τ.μ. και κοινές συνεδρίες.

Η κρίση που επέφερε η Covid-19 έχει θέσει τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης υπό εντατική πίεση και έχει φέρει στην επιφάνεια ορισμένα από τα πιο σοβαρά προβλήματά τους. Παράλληλα, κατέδειξε την επιτακτική ανάγκη επαναπροσδιορισμού του τρόπου παροχής υγειονομικής περίθαλψης και επιτάχυνε τον ρυθμό των αλλαγών.

Σε συνεργασία με το ESR, η συμμετοχή της GE Healthcare στο ECR 2022 θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση ενός λειτουργικού κόσμου (Building a World that Works). Συγκεκριμένα, η GE Healthcare θα επικεντρωθεί σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες: Digital & Artificial IntelligencePatient Experience και Sustainability & Resilience.

«Η συνεργασία μας με την GE Healthcare αποτελεί το τέλειο παράδειγμα οικοδόμησης γεφυρών, που θα αποτελέσει και κεντρικό άξονα του ECR 2022,» δήλωσε η καθηγήτρια Regina BeetsTan, πρόεδρος του ESR«Στο συνέδριο θα μάθουμε ότι οι ακτινολόγοι πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την προσέγγισή τους στη φροντίδα των ασθενών, υιοθετώντας μια διεπιστημονική προσέγγιση και οικοδομώντας ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με όλους τους εταίρους στη διάρθρωση της υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων του κλάδου, ώστε να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τον ασθενή. Συμπράξεις όπως αυτή με την GE Healthcare αποτελούν κρίσιμο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο αναπτυσσόμαστε ως ιατρικός κλάδος».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με την ESR για τα συνέδρια του ECR 2022. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους και τώρα περισσότερο από ποτέ, οι ακτινολόγοι χρειάζονται καινοτόμες λύσεις και έξυπνη τεχνολογία για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την ESR για να βοηθήσουμε να αναδειχθούν οι αναγκαίες λύσεις», δήλωσε ο Rob Walton, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GE Healthcare EMEA.

Κατά τη διάρκεια του ECR 2022 Overture (2-6 Μαρτίου), η GE Healthcare συμμετέχει ενεργά σε διάφορες συνεδρίες, μεταξύ των οποίων:

The Future of Healthcare – Accelerated Pace of Change 
Συνέντευξη με τον Rob Walton, CEO της GE Healthcare Europe, Middle East and Africa.

Μαρτίου 2, 10:45 – 11:00 CET
Accelerating Cancer Care Pathways – 5 Ways to Detect and Diagnose Earlier

Μαρτίου, 14:00 – 15:00 CET

The future of clinical evidence generation

Μαρτίου, 15:30 – 16:30 CET

MR in 2022 – When innovation meets expectation

Μαρτίου, 09:15 – 10:00 CET

Key Enablers of Better Patient Care in a (Post)-COVID World

Μαρτίου, 13:30 – 14:30 CET

Let’s talk about the future of X-ray: Get to know Definium Tempo and AMX Navigate your personal X-ray experts.

Μαρτίου, 08:00 – 09:00 CET

Post Covid-19 recovery: Investments into diagnostic imaging to drive resilience in Europe

Μαρτίου, 09:30 – 10:30 CET

AI in CT – Make an impact on your exams!

Μαρτίου, 11:30 – 12:30 CET

How latest ultrasound innovations can improve patient care by impacting on clinical decisions

Μαρτίου, 13:30 – 14:30 CET

Clinical excellence and operational efficiency – The promise of AI & Analytics

4 Μαρτίου, 15:00 – 16:00 CET

 About the European Congress of Radiology

Η ECR είναι η ετήσια συνάντηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ακτινολογίας (ESR), η οποία εκπροσωπεί περισσότερα από 125.000 μέλη παγκοσμίως. Το ECR είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά συνέδρια στον κόσμο, προσελκύοντας περισσότερους από 30.000 συνέδρους. Με 300 εταιρείες που εκθέτουν σε περισσότερα από 26.000 τ.μ., η έκθεσή του είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες ιατρικές εκθέσεις στην Ευρώπη.

About GE Healthcare:
Η GE Healthcare (www.gehealthcare.gr) είναι η εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης της GE (NYSE: GE) αξίας 17,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ως κορυφαία παγκοσμίως στην καινοτομία ιατρικής τεχνολογίας και ψηφιακών λύσεων, η GE Healthcare παρέχει τη δυνατότητα σε κλινικούς ιατρούς να λαμβάνουν ταχύτερες αποφάσεις κατόπιν περισσότερης ενημέρωσης, μέσω έξυπνων συσκευών, ανάλυσης δεδομένων, εφαρμογών και υπηρεσιών που υποστηρίζονται από τη δική της πλατφόρμα νοημοσύνης «Edison». Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και περίπου 47.000 εργαζομένους παγκοσμίως, η εταιρεία λειτουργεί στο κέντρο ενός οικοσυστήματος και εργάζεται με κατεύθυνση την υψηλής ακρίβειας υγεία, την ψηφιοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης, την προώθηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση αποτελεσμάτων για τους ασθενείς, τους παρόχους, τα συστήματα υγείας και τους ερευνητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ακολουθείστε την GE Healthcare σε Facebook, LinkedIn, Twitter και Insights, ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.gehealthcare.com για περισσότερες πληροφορίες.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.