Σαγκουίνι

Facebooktwitterpinterest

Το σαγκουίνι είναι ένα είδος πορτοκαλιού με βαθύ κόκκινο χρώμα στο εσωτερικό του. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και σε λυκοπένιο.
Το λυκοπένιο που πολλοί θα αναρωτιόμαστε είναι μια φυσική χρωστική ουσία (εξού και το κόκκινο χρώμα) η οποία έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από καρδιαγγειακά νοσήματα και θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι στις ασθένειες.

Περιέχει ωστόσο ανθοκυανίνες οι οποίες δρουν σαν λιποδιαλυτες καθώς μειώνουν τον ρυθμό με τον οποίο αποθηκεύει λίπος ο οργανισμός μας.
Γι αυτό λοιπόν να πίνετε πολλούς φυσικούς χυμούς, θωρακιστε τον οργανισμό σας, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα για να γλιτώσετε και απο τυχόν ιώσεις!

Κατερίνα Βάμβουκα,Διαιτολόγος-Διατροφολόγος,

Κατερίνα Βάμβουκα,
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.