Ψηφιακή ημερίδα: Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19

Ψηφιακή ημερίδα: Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19 Facebooktwitterpinterest

Ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19», έχει προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00. Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr.

Με αφορμή την παγκόσμια υγειονομική κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει ο χώρος της υγείας η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.),  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) διοργανώνει ψηφιακή ημερίδα με θέμα «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19». Στα πλαίσια της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα όπως το πως θα μπορέσουμε συναισθηματικά και ψυχικά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το πως θα φροντίσουμε τον εαυτού μας και των γύρω μας, τα απόλυτα φυσιολογικά συναισθήματα που μας γεννά η περίοδος (άγχος, ανασφάλεια, φόβο, λύπη, θυμό). Σημαντικά ερωτήματα που θα κλιθούν οι ομιλητές να απαντήσουν:

  • Τι είναι ψυχική υγεία;
  • Πώς μπορούμε να προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία αυτή την περίοδο της πανδημίας;
  • Είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την ψυχική μας υγεία;
  • Η Ψυχική Υγεία μας αφορά όλους;

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα φιλοξενήσει εγκεκριμένους ομιλητές από τον χώρο της υγείας, του πανεπιστημίου και τοπικών φορέων.

Πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να βρείτε εδώ. Εγγραφές εδώ.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.