Η Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται και τη φετινή σχολική χρονιά!

Η Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται και τη φετινή σχολική χρονιά! Facebooktwitterpinterest

Το Dettol, ο σταθερός σύμμαχος στην υγιεινή προστασία για περισσότερα από 88 χρόνια, συνεχίζει και τη φετινή σχολική χρονιά την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» που έχει αναλάβει προς τους μαθητές της Α’ Δημοτικού, με στόχο να πραγματοποιηθεί το όραμα του brand για έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο ξεκινώντας πραγματικά από την αρχή.

Η Πρωτοβουλία «Προστασία Πρώτης Τάξης», είναι ένα διετές πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Dettol, που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη σχολική χρονιά, και αναπτύχθηκε σε 3 βασικούς πυλώνες, την προϊοντική δωρεά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  μέσα στις σχολικές αίθουσες και το μουσικό project με την Έλενα Παπαρίζου. Η Πρωτοβουλία, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης των μικροβίων στην τάξη και στην ενθάρρυνση των παιδιών να υιοθετήσουν μια ρουτίνα υγιεινής που θα κρατήσει τα ίδια αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ασφαλή.

Φέτος, η «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται με τη δωρεά προϊόντων Dettol σε Δημόσια Δημοτικά σχολεία επιλεγμένων Δήμων σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Η δωρεά του Dettol τη φετινή σχολική χρονιά, έχει ως στόχο καλύψει τις ετήσιες ανάγκες σε προϊόντα υγιεινής δημόσιων σχολείων της χώρας. Το Dettol, θέλοντας να σταθεί δίπλα σε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη, προσφέρει περισσότερα από 6.000 προϊόντα, ξεκινώντας από το Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμο Σικυωνιών, δύο περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Δημήτρης Καφαντάρης,  δήλωσε για τη συγκεκριμένη δράση «Στη συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης που δημιούργησε η ΚΕΔΕ με μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για να στηρίξει την τοπική κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχουμε καλωσορίσει ήδη από την προηγούμενη χρονιά την Reckitt και το Dettol. H συνεργασία του Dettol με την ΚΕΔΕ έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους μικρούς μαθητές στην σωστή προστασία και υγιεινή, ώστε σιγά σιγά να υιοθετήσουμε όλοι μαζί πιο σωστές συνήθειας για την υγιεινή και να αλλάξουμε την νοοτροπία μας».

O κ. Ιορδάνης Αδαμόπουλος, Country Manager της Reckitt, αναφερόμενος στην Πρωτοβουλία τόνισε ότι «Η «Προστασία Πρώτης Τάξης» είναι μια Πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Reckitt και το Dettol στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, που στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, ώστε πραγματικά να ξεκινήσουμε από την αρχή, τα παιδιά της πρώτης δημοτικού και να υιοθετήσουμε μια σωστή υγιεινή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα κρατώντας τους ασφαλείς με κάθε τρόπο»

Το Dettol πιστεύει με πάθος στη δύναμη της εκπαίδευσης για τη σωστή υγιεινή και με όχημά του την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» δεσμεύεται ότι θα επεκτείνει συνεχώς την Πρωτοβουλία του και με άλλες δράσεις, με τελικό στόχο να φτάσει σε όσους περισσότερους μαθητές της χώρας μας μπορεί.

 

 

Dettol

Συνεχίζουμε να προστατεύουμε

Εκπαιδεύουμε σήμερα για ένα ασφαλές αύριο

  

Σχετικά με την Reckitt

Η Reckitt καθοδηγείται από το στόχο της να προστατεύει, να θεραπεύει και να φροντίζει, σε μια συνεχή επιδίωξη για έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο. Αγωνιζόμαστε για να κάνουμε δικαίωμα την πρόσβαση στην υψηλή ποιότητα υγιεινής και ευεξίας, και όχι προνόμιο, για όλους.

Η Reckitt είναι υπερήφανη για τα ποίκιλα εμπορικά της σήματα, τα οποία βρίσκονται σε νοικοκυριά σε περισσότερες από 190 χώρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα Enfamil, Nutramigen, Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Clearasil, Lysol, Dettol, Veet, Harpic, Cillit Bang, Mortein, Finish, Vanish, Calgon, Woolite, Air Wick και πολλά άλλα. 20 εκατομμύρια προϊόντα της Reckitt αγοράζονται καθημερινά από καταναλωτές, παγκοσμίως.

Το πάθος της Reckitt να θέτει πάντα σε προτεραιότητα τους καταναλωτές και τον άνθρωπο, να αναζητά νέες ευκαιρίες, να επιδιώκει την αριστεία σε όλες τις δραστηριότητές της και να χτίζει μία κοινή επιτυχία με όλους τους συνεργάτες της παγκοσμίως, πράττοντας πάντα το σωστό, είναι αυτό που καθοδηγεί το έργο των 40.000+ διαφορετικών και ταλαντούχων συναδέλφων σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reckitt.com

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.