Ο ΔΡ. ΛΟΥΚΑΣ ΚΛΕΝΤΖΕΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΔΡ. ΛΟΥΚΑΣ ΚΛΕΝΤΖΕΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Facebooktwitterpinterest

Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος  Δρ.Λουκάς Κλέντζερης είναι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος.

Η Ένωση Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Ελλάδος είναι το επίσημο Επιστημονικό και Επαγγελματικό σωματείο των Ελλήνων Μαιευτήρων – Γυναικολόγων (Μ-Γ). Μέλη της Ένωσης είναι όλοι οι Μ-Γ της χώρας ανεξαρτήτως του τομέα της εργασίας τους, ακαδημαϊκό, ιδιωτικό η δημόσιο. Η Ένωση εκπροσωπεί τους Μ-Γ της Ελλάδος και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.

Ο Δρ. Λουκάς Κλέντζερης είναι Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας μετέβη στην Αγγλία όπου ειδικεύτηκε στην Μαιευτική-Γυναικολογία και εξειδικεύτηκε στην Υποβοηθουμένη Αναπαραγωγή-Εξωσωματική Γονιμοποίηση-Λαπαροσκοπική και Υστεροσκοπική Χειρουργική.

Ο ιατρός εργάστηκε στα καλύτερα νοσοκομεία της Αγγλίας για 20 συνεχή έτη. Άρχισε από το βασικό επίπεδο του ειδικευόμενου και έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο του Συμβούλου(Consultant) και  Ιατρικού Διευθυντή (Medical Director).

Ο Δρ. Λουκάς Κλέντζερης είναι:

  • Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Sheffield Αγγλίας
  • Ακόλουθος του Βρετανικού Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων
  • π. Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Πανεπιστήμιου Warwick-UK
  • π. Διευθυντής-NHS Consultant and Medical Director Μονάδος IVF του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου CARDIFF-UK

Ο ιατρός έχει γράψει μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε παγκόσμια ιατρικά περιοδικά και βιβλία. Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά εθνικά και παγκόσμια συνέδρια ενώ η έρευνα του έχει βραβευθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων και την Βρετανική Εταιρεία Υπογονιμότητος.

Ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης είναι Αρχισυντάκτης (Editor-In-Chief) / Διευθυντής  του επίσημου περιοδικού της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος με τίτλο “Θέματα Μαιευτικής Γυναικολογίας” και επίσης είναι μέλος πολλών Ελληνικών, Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Επιστημονικών Εταιρειών.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.