Επίσκεψη Διοικητικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων (ESOT) στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Facebooktwitterpinterest

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμοσχεύσεων (European Association for Organ Transplantation-ESOT) την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Οι επισκέπτες, όλοι εξέχοντα Μέλη της Ευρωπαϊκής οικογένειας των Μεταμοσχεύσεων, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Ωνασείου από τον Πρόεδρο Καθηγητή Ιωάννη Μπολέτη, μέλος Δ.Σ. της ESOT και τον Γενικό Διευθυντή Παναγιώτη Μινογιάννη. Το πολυσχιδές έργο του Ιδρύματος και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου παρουσίασε η κα ΄Εφη Τσιότσιου, Εκτελεστική Διευθύντρια & Διευθύντρια Παιδείας του Ιδρύματος Ωνάση.  Το μακρόχρονο ιστορικό αλλά και τις προοπτικές των Προγραμμάτων Καρδιάς και Πνευμόνων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου παρουσίασαν ο Υπεύθυνος του Προγράμματος Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς κ. Σταμάτης Αδαμόπουλος, ο Υπεύθυνος Χειρουργός Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς, Πνευμόνων και Μηχανικής Υποστήριξης κ. Θεμιστοκλής Χαμογεωργάκης και ο Διευθυντής της Μονάδας Μοριακής Ανοσοπαθολογίας & Ιστοσυμβατότητας κ. Δημήτριος Ντεγιάννης.

 

Η επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ESOT πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προετοιμασίας του επόμενου μεγάλου Συνεδρίου της ESOT που θα γίνει το 2023 στην Αθήνα και του οποίου θα προεδρεύει ο Καθηγητής  Ι. Μπολέτης.  Το Συνέδριο θα έχει την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.