Platinum Face Therapy

Platinum Face Therapy Facebooktwitterpinterest

Τι είναι η Platinum Face Therapy;

Πρόκειται για μια προηγμένη θεραπεία προσώπου ιατρικής αισθητικής όπου χρησιμοποιούνται πολύτιμα συστατικά για το δέρμα, όπως ολιγοπεπτίδια, λευκαντικοί παράγοντες, πεπτίδια υψηλής συγκέντρωσης και fillers βαθιάς διείσδυσης.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας;

Η θεραπεία γίνεται με την τεχνολογία Microneedling, με τη βοήθεια ενός ειδικού στυλό με πολύ μικρές ακίδες (βελόνες) στην επιφάνειά του. Οι ακίδες αυτές ανεβοκατεβαίνουν με μηχανική κίνηση και δημιουργούν μικρές οπές (τρύπες) στην επιφάνεια του δέρματος. Οι οπές αυτές δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Οι οδοί που ανοίγονται επιτρέπουν την εισχώρηση όλων αυτών των σημαντικών συστατικών που προαναφέρθηκαν. Τα συστατικά αυτά φθάνουν μέχρι το χόριο, όπου ‘’τραυματίζουν’’ τους ινοβλάστες (κύτταρα του χορίου), ενεργοποιώντας το φυσικό μηχανισμό ανάπλασης της επιδερμίδας.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε ηλικίες άνω των 20 χρονών, ακόμα και σε ευαίσθητα δέρματα. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις ακμής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας, μείωση φλεγμονών και σημαδιών, για αντιγήρανση, θεραπεία πανάδων και χαλάρωσης.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και γύρω από την περιοχή των ματιών.

Υπάρχει πόνος ή περίοδος ανάρρωσης;

Ο ασθενής έχει έναν πολύ ήπιο ερεθισμό χωρίς να αισθάνεται πόνο, η θεραπεία είναι απόλυτα ανώδυνη. Μετά το τέλος της θεραπείας έχει δημιουργηθεί υπεραιμία στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Ο ασθενής επιστρέφει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά. Η χρήση μακιγιάζ επιτρέπεται.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Χρειάζονται 6-8 θεραπείες από 1 φορά την εβδομάδα σαν θεραπευτικό πρωτόκολλο, εναλλακτικά οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε μια άμεση λάμψη. Οπότε σε αυτήν τη περίπτωση μπορεί να γίνει εφαρμογή της θεραπείας με άμεσα αποτελέσματα.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Συνδυάζεται με ραδιοσυχνότητες προσώπου για ενίσχυση της σύσφιξης του δέρματος, καθώς και με χημικό peeling για πρωτόκολλα ανάπλασης.

Ανδρέας Ιωαννίδης, Πλαστική Χειρουργική, Αισθητική και Επαννορθωτική Χειρουργική

Ανδρέας Ιωαννίδης,     Πλαστική Χειρουργική, Αισθητική και Επαννορθωτική Χειρουργική

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.