Νέα Excellence Cool Crème από τη L’Oréal Paris

Νέα Excellence Cool Crème από τη L'Oréal Paris Facebooktwitterpinterest

Η Excellence Cool Crème της L’Oréal Paris,  είναι η πρώτη κρέμα – βαφή τριπλής προστασίας με τεχνολογία purple για εκθαμβωτικό ψυχρό αποτέλεσμα χρώματος, χωρίς τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους. Με μια μόνο εφαρμογή, μπορείς να απολαύσεις ψυχρό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το προιόν εγγυάται έως και 100% κάλυψη των λευκών.

ΝΕΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΡΙΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ:

  • Βήμα 1: Ανάμειξε την κρέμα βαφή, με την οξειδωτική κρέμα και εφάρμοσε με το ειδικό απλικατέρ σε στεγνά/ μη λουσμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχεις χωρίσει σε 4 μεγάλες τούφες. Ξεκίνα από τις ρίζες και έπειτα προχώρησε στα μήκη και τις άκρες. Περίμενε για 30 λεπτά.
  • Βήμα 2: Ξέπλυνε τη βαφή και λούσε τα μαλλιά σου με το νέο post Purple Σαμπουάν με Απαλό pH, για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα βαφής.
  • Βήμα 3: Άπλωσε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων σε ποσότητα όσο ένα φουντούκι. Άφησέ την να δράσει για 5 λεπτά και μετά ξέβγαλε.

EXTRA TIPS ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ:

  • Φύλαξε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων και ξαναχρησιμοποίησέ την μια φορά την εβδομάδα, για να διατηρήσεις το ψυχρό αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο.
  • Μην τη χρησιμοποιείς σε γκρίζα μαλλιά.

Η νέα Excellence Cool Crème κυκλοφορεί τώρα σε 5 νέες ψυχρές αποχρώσεις. Εσύ ακόμα να ανακαλύψεις αυτή που σου ταιριάζει;

 

Γιατί σου αξίζει!

#lorealparisgr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.