Mascne: Αντιμετωπίστε το με τον ορό SUPER HYDRATION από τη MéDeor

Mascne: Αντιμετωπίστε το με τον ορό SUPER HYDRATION από τη MéDeor Facebooktwitterpinterest

Το φαινόμενο του ερεθισμένου δέρματος, που οφείλεται στην εκτεταμένη χρήση μάσκας, αφορά όλους μας και έχει το δικό του όνομα: Μascne!
Σύμφωνα με τους δερματολόγους, οι μάσκες καλλιεργούν ένα μικρο-περιβάλλον αυξημένης υγρασίας και θερμότητας [κυρίως λόγω της αναπνοής], αλλά ταυτόχρονα προκαλούν και έντονες τριβές με το δέρμα.

Εάν προσθέσουμε τον ιδρώτα, τη λιπαρότητα, το μακιγιάζ, αλλά και τους ρύπους που εγκλωβίζονται κάτω από τη μάσκα, καταλαβαίνουμε γιατί εμφανίζονται μικροερεθισμοί στην επιδερμίδα, ακόμη και σε άτομα που δεν είχαν ποτέ μέχρι τώρα πρόβλημα.
Τη λύση έρχεται να δώσει ο βιομιμητικός ορός SUPER HYDRATION, 3D Hyaluronic & Snail, από τη MéDeor. Με υαλουρονικά οξέα πλήρους φάσματος, έκκριμα σαλιγκαριού Polyhelixan PF και ειδικό σύμπλοκο βιομιμητικών πεπτιδίων, ο ορός προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το δέρμα. Η καινοτόμος σύστασή του αναπλάθει τον επιδερμικό ιστό και απαλύνει σημάδια και ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος. Εφαρμόζεται πρωί – βράδυ σε καθαρό δέρμα, πριν την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς.
Τα σκευάσματα της MéDeor έχουν αναπτυχθεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα.
Συμβουλευθείτε το δερματολόγο ή το φαρμακοποιό σας.
www.medeorcosmetics.com

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.