Υποδεχθείτε το νέο True Match Eye Cream in a concealer από τη L’Oréal Paris

Υποδεχθείτε το νέο True Match Eye Cream in a concealer από τη L’Oréal Paris Facebooktwitterpinterest

φροντίδα και κάλυψη: ο τέλειος συνδυασμός:

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν η επιστήμη και η τεχνολογία ενώνουν δυνάμεις σε ένα νέο προϊόν;
Σας παρουσιάζουμε το νέο True Match Eye-cream In A Concealer – τον τέλειο συνδυασμό μιας υψηλής απόδοσης κρέμας ματιών και ενός concealer που προσφέρει κάλυψη φωτίζοντας το βλέμμα.

Η μακρόχρονη εμπειρία της  L’Oréal Paris στο κομμάτι της περιποίησης επιδερμίδας, δημιούργησε το καινοτόμο αυτό προιόν το οποίο συνδυάζει την τεχνογνωσία του μακιγιάζ με αυτή του skincare. Άλλωστε, ποιος έχει τον χρόνο να κάνει δύο φορές την ίδια κίνηση, όταν μπορεί το ίδιο αποτέλεσμα να προκύψει με μία μόνο κίνηση;

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Βασισμένο στην τεχνολογία της L’Oréal Paris για μια αποτελεσματική κρέμα ματιών συνδυασμένη με την πιο λαμπερή σύνθεση μακιγιάζ, το νέο True Match Eye-cream in a Concealer προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και των δύο αυτών καλλυντικών.  Αυτό το multi-tasking προϊόν, χάρη στην υβριδική του σύνθεση, εγγυάται  τη λάμψη ενός κονσίλερ, χαρίζοντας παράλληλα εντατική ενυδάτωση, χάρη στο υαλουρονικό οξύ της σύνθεσής του, ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Επιπλέον της ενυδάτωσης, το νέο αυτό προϊόν είναι εμποτισμένο με γαλάκτωμα συμπυκνωμένου νερού σε ένα αισθητήριο. Παράλληλα, η υφή του σε μορφή γέλης  με φυτικής προέλευσης γλυκερίνη που διασφαλίζει ότι η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Πιέζουμε πραγματικά τα όρια μεταξύ περιποίησης της επιδερμίδας και μακιγιάζ χάρη σε αυτή την σύνθεση με υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ. Τα μάτια είναι πάντα η πρώτη περιοχή στην οποία γίνονται εμφανή τα σημάδια κόπωσης και γήρανσης, έτσι το να σχεδιάσουμε ένα προϊόν που φροντίζει την περιοχή των ματιών και ταυτόχρονα καλύπτει τις ατέλειες είχε νόημα στο τρέχον περιβάλλον ομορφιάς. Αποτελεσματικό αλλά ταυτόχρονα και τόσο απλό στη χρήση του, το νέο True Match Eye-cream In A Concealer έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή των γυναικών πιο απλή», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Director της LOreal Paris.

A TRUE MATCH VISIONARY

Συμπυκνωμένο υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση αποτελούν την τέλεια εξίσωση για χαρούμενη, ενυδατωμένη επιδερμίδα, ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών που είναι και η πιο επιρρεπής περιοχή για αφυδάτωση.

«Υποδεχτείτε το απόλυτο 2 σε 1 προϊόν! Μια κρέμα ματιών η οποία διορθώνει ταυτόχρονα; Πώς να μην αγαπήσεις αυτό το προϊόν; Η κορυφαία μου συμβουλή είναι να το εφαρμόσετε κάτω από την περιοχή των ματιών και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να το εφαρμόσετε, όπως ακριβώς θα κάνατε με την κρέμα ματιών σας. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική του σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ ξεκινά να ενεργεί, όσο εσείς αρχίζετε να δέχεστε κομπλιμέντα.» δήλωσε η Val Garland, LOréal Paris Global Makeup Artist

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ TRUE MATCH FOUNDATION!

15 χρόνια αγάπης στη διαφορετικότητα, 15 χρόνια ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, 15 χρόνια υποστήριξης της επιδερμίδας, τώρα ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια True Match. Και δεν θα μπορούσαμε να τιμήσουμε με καλύτερο τρόπο αυτή την κορωνίδα του μακιγιάζ από το να υπενθυμίσουμε απλά τι το κάνει πραγματικά πρωτοποριακό και πάντα επίκαιρο:

2010

Καινοτομία στις αποχρώσεις: Το True Match κυκλοφορεί με μια σειρά 24 αποχρώσεων, για να ταιριάζει στους τόνους και υποτόνους κάθε επιδερμίδας, διαθέτοντας σχεδόν διπλάσιο portfolio  από αυτό που προσέφεραν τα άλλα brands εκείνη την εποχή.  Χάρη στη συνεχή καινοτομία και τις αυστηρές επιστημονικές μελέτες, το True Match ταιριάζει πλέον με το 100% των αποχρώσεων επιδερμίδας παγκοσμίως.

2015

Καινοτομία στη σύνθεση: 15 χρόνια αφοσίωσης για να επιτευχθεί η απόλυτα ομοιόμορφη σύνθεση True Match,  ένα προϊόν που  καλύπτει τις ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και φροντίζει την επιδερμίδα, βοηθώντας τις γυναίκες να αισθάνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Προσθέστε την εξαιρετικά λεπτόρρευστή, κρεμώδη υφή και το αποτέλεσμα είναι φυσική ακτινοβολία και ομοιόμορφη κάλυψη.

Καινοτομία στην υφή της επιδερμίδας: Η περιποίηση ήταν πάντα στην καρδιά του True Match και αυτή η ευαισθησία πηγαίνει πια ένα βήμα παραπέρα, χάρη σε  μια νέα σύνθεση που βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας σε 2 εβδομάδες *: η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία και λαμπερή.

2020

Το True Match εκτιμούσε πάντα την ομορφιά της μοναδικότητας, έχοντας ως στόχο να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται υπερήφανες. Την παραμονή της 15ης επετείου του,  η L’Oréal Paris είναι υπερήφανη που γιορτάζει το προϊόν αυτό που ξεκίνησε πρώτο τη δυναστεία του True Match.

Χρόνια πολλά True Match!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.