Biomimetic Booster Serum BOTOX & LIFT EFFECT από τη MéDeor

Biomimetic Booster Serum BOTOX & LIFT EFFECT από τη MéDeor Facebooktwitterpinterest

Η σειρά Biomimetic Boosters Serums της MéDeor με βιομιμητικά πεπτίδια αποτελείται από τέσσερεις καινοτόμους ορούς για το πρόσωπο. Ο τρίτος ορός της σειράς στοχεύει σε ένα φυσικό “Botox & Lift Effect”. Με τη μοναδική υπερσυμπυκνωμένη σύνθεσή του συμβάλλει στη λείανση των ρυτίδων έκφρασης και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος.
Περιέχει:

• SYN®- AKE: Ολιγοπεπτίδιο που μιμείται τη δράση του δηλητηρίου του φιδιού. “Παγώνει” και “γεμίζει” τις ρυτίδες έκφρασης, και αποτρέπει τη δημιουργία νέων.
• Ολιγοπεπτίδιο για “Lift Effect”: Παρέχει γρήγορο και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα σύσφιξης, συντελώντας στην επαναφορά του περιγράμματος.
• Ειδικό σύμπλοκο βιομιμητικών πεπτιδίων: Προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως από το δέρμα, εμφανίζοντας εξαιρετική αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα.
Ο ορός συμβάλλει στη λείανση των ρυτίδων και τη γρήγορη σύσφιξη της επιδερμίδας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ιδανικό και για την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, πριν την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς.
Τα σκευάσματα της MéDeor έχουν αναπτυχθεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα.
Συμβουλευθείτε το δερματολόγο σας ή το φαρμακοποιό σας.
www.medeorcosmetics.com

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.