15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής,

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής Facebooktwitterpinterest

Η Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης  διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα από τις 21-24 Μαΐου 2020, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η θεματολογία του Συνεδρίου επιλέχθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή με βασικό κριτήριο την κάλυψη των διαγνωστικών και θεραπευτικών εφαρμογών της Πυρηνικής Ιατρικής, τόσο των ήδη καθιερωμένων, όσο και των αναδυόμενων στο σύγχρονο περιβάλλον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ιατρών και καθηγητών Πανεπιστημίου καθώς και συνεργατών τους, ακτινοφυσικών, τεχνολόγων, νοσηλευτών και φοιτητών ιατρικής, με στόχο την προώθηση της επιστημονικής γνώσης και στην ανάδειξη του σύγχρονου ρόλου της Πυρηνικής Ιατρικής στη χώρα μας.

Το κύριο πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες με ποικίλο περιεχόμενο, ομιλίες εγχώριων και ξένων διακεκριμένων επιστημόνων και επιχορηγούμενες δορυφορικές διαλέξεις. Παράλληλα στον συνεδριακό χώρο θα φιλοξενηθυούν αναρτημένες ανακοινώσεις (posters) και περίπτερα (stands) εταιρειών.

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ: https://www.synedra.org/?section=4755&language=el_GR&itemid4601=4764&detail4601=1

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.