Course on Current Laparoscopic Management of Endometrial Cancer

Course on Current Laparoscopic Management of Endometrial Cancer Facebooktwitterpinterest

Στις 6 & 7 Μαρτίου 2020 πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace και
στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο», το «Course on Current Laparoscopic Management of Endometrial Cancer.
Recent advances with sentinel lymph node detection (SLND)».

Το Σεμινάριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Γυναικολογικής Ογκολογίας & Μαστολογίας σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ. και το West Kent Cancer Center, Gynaecological Oncology department Maidstone and Tunbridge του Wells NHS Trust United Kingdom και τελεί υπό την αιγίδα της ESGE (European Society for Gynaecological Endoscopy), της Ελληνικής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.
Υπεύθυνοι του Σεμιναρίου είναι ο κ. Κωνσταντίνος Δίνας, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Διευθυντής της Β’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ «Ιπποκράτειο», ο κ. Omer Devaja, Professor, Consultant Gynaecologist & Gynaeoncology Surgeon, Head of Gynaecological Oncology department Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust, United Kingdom, και ο κ Άγγελος Δανιηλίδης, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας.
Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 στη συνεδριακή αίθουσα του
ξενοδοχείου Mediterranean Palace και θα συνεχιστεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» με την απευθείας μετάδοση χειρουργικών επεμβάσεων.
Η ανίχνευση φρουρού λεμφαδένα στον καρκίνο του ενδομητρίου (Sentinel Lymph Node Detection) γίνεται όλο και περισσότερο μια καθιερωμένη μέθοδος για τη σταδιοποίηση και τη θεραπεία του καρκίνου του ενδομητρίου.
Το διήμερο σεμινάριο παρέχει μια εις βάθος γνώση σχετικά με τις λαπαροσκοπικές ασφαλείς τεχνικές για την ανίχνευση φρουρού λεμφαδένα στον καρκίνο του ενδομητρίου.
Η χειρουργική τοποθέτηση και τα διαδικαστικά βήματα για τη λαπαροσκοπική χειρουργική του καρκίνου του ενδομητρίου θα αναλυθούν λεπτομερώς. Το σεμινάριο θα εξετάσει όλες τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη διαχείριση του καρκίνου του ενδομητρίου, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης, της απεικόνισης και της χειρουργικής διαχείρισης.
Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε Γυναικολόγους, Ογκολόγους και όσους ασχολούνται και ενδιαφέρονται για την λαπαροσκοπική χειρουργική και την γυναικο – ογκολογία.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.