10ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο

10ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο Facebooktwitterpinterest

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 10ο Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο που διοργανώνει η Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία. Η επιτυχία των προηγούμενων συνεδρίων μάς ωθεί στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού προγράμματος, στοχεύοντας πάντα στην ισορροπία ανάμεσα στη νέα, την αποκαλούμενη «γνώση αιχμής», και τη «χρήσιμη» γνώση.

Με αυτό τον στόχο και με τη φιλοδοξία να πετύχουμε την αμεσότητα στην επικοινωνία και την ανταλλαγή των απόψεων, το συνέδριο μας εμπλουτίζεται από κλινικά φροντιστήρια και διαδραστικές συνεδρίες. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να συζητήσουν το περιστατικό που τους προβληματίζει με τον ειδικό και να τοποθετηθούν ενεργά για διάφορα θέματα που αφορούν την παιδοαλλεργιολογία και απασχολούν στην καθημερινή κλινική πράξη.

Προσκεκλημένοι είναι καταξιωμένοι ομιλητές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, οι οποίοι μας τιμούν με την παρουσία τους. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους, όπως και στους χορηγούς που συμβάλλουν στην υλοποίηση του Συνεδρίου. Από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση του συνεδρίου και τη φιλοξενία σας.

Προσβλέπουμε στην ενεργή και παραγωγική συμμετοχή σας, έχοντας τη βεβαιότητα ότι και αυτήν τη φορά το Πανελλήνιο Παιδοαλλεργιολογικό Συνέδριο θα προσφέρει τη χαρά της νέας γνώσης αλλά και την απόλαυση της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Σοφία Τσαμπούρη

Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.