2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας Facebooktwitterpinterest

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8- 9 – 10 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την επιστήμη της Λογοθεραπείας τόσο στον τομέα της διάγνωσης/ αξιολόγησης όσο και στον τομέα της αποκατάστασης. Σκοπός του συνεδρίου είναι να καλυφθούν όλα τα πεδία που αφορούν στις διαταραχές λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.
Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικοί έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες μεταφέροντας γνώση και εμπειρία για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας της επιστήμης. Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις (προφορικές και αναρτημένες), στρογγυλές τράπεζες με ευρεία θεματολογία και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Τέλος, θα λειτουργεί έκθεση με σχετικά προϊόντα σε όλη την διάρκεια του τριημέρου.
Ο ΣΕΛΛΕ με χαρά θα σας υποδεχθεί στην πόλη της Πάτρας στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας με την ελπίδα να συμβάλει στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επιστημόνων του κλάδου. Ευχόμαστε να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και εμπειριών για όλους.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ελένη Μπερετάνου, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής, 6946462118
Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Λ.Ε.) ιδρύθηκε το 2002 από τους αποφοίτους των ανώτερων ελληνικών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
Πρόκειται για επιστημονικό – επαγγελματικό Σύλλογο που σκοπός του είναι η προώθηση της επιστήμης της Λογοθεραπείας. Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 1300 μέλη, αποτελώντας τον πολυπληθέστερο και αντιπροσωπευτικό σύλλογο λογοθεραπευτών στην Ελλάδα.
Ο Σ.Ε.Λ.Λ.Ε είναι νομίμως αναγνωρισμένο επαγγελματικό σωματείο (Αρ. Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου 1544/2002) και μέλος του International Association of Logopedics and Phoniatrics (IALP).

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.