Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Bazaar της Ανοιχτής Αγκαλιάς – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής

Facebooktwitterpinterest

Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από τη χαρά των παιδιών. Και είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που έσπευσαν το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου να χαρίσουν το δώρο αυτό στους μικρούς μας φίλους, στο πλαίσιο του Πασχαλινού Bazaar, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημέρας της Ανοιχτής Αγκαλιάς στο Κορωπί .

Φίλοι, γονείς των παιδιών, ο Δήμαρχος και τοπικοί παράγοντες και εκατοντάδες φίλοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν λαμπάδες, χειροποίητα στεφάνια, κούπες και πολλά δωράκια που κατασκεύασαν με αγάπη οι εθελοντές της Ανοιχτής Αγκαλιάς για το φετινό Bazaar. Επίσης, πολλοί από τους επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας και να διαπιστώσουν από κοντά το πραγματικά σπουδαίο έργο που επιτελούν καθημερινά οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Η πρόεδρος του της Ανοιχτής Αγκαλιάς κ. Γιολάντα Βλάχου δήλωσε: «Για δύο ολόκληρες μέρες το Κέντρο Ημέρας της Ανοιχτής Αγκαλιάς γέμισε παιδικά χαμόγελα και αγάπη από τους εκατοντάδες φίλους που επισκέφτηκαν το Bazaar μας. Για περισσότερα από 26 χρόνια μαζί με τους δεκάδες εθελοντές που στηρίζουν τις δράσεις μας προσπαθούμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μας σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και ειδικά σε όσους βρίσκονται στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας. Η αποδοχή της προσφοράς μας και οι αναγνώριση του κοινωνικού έργου μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να βάλουμε κι άλλους στόχους διευρύνοντας τη δράση μας και σε άλλους τομείς».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GENESIS PHARMA για την ευγενική χορηγία της για την επιτυχή υλοποίηση του φετινού bazaar καθώς και τις εταιρείες ΙΟΝ και NESTLE για την υποστήριξη τους με είδη διατροφής.

Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
“Ανοιχτή Αγκαλιά”
Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7726814
www.anoixtiagalia.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.