Χειρουργική παγκρέατος

Νέα δεδομένα για τον «ανεγχείρητο» καρκίνο παγκρέατος Facebooktwitterpinterest

Η κλινική μας προσφέρει εξειδικευμένη και διεπιστημονική προσέγγιση στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των ασθενών με νοσήματα και όγκους παγκρέατος.

Η λειτουργία της κλινικής έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο ή ερευνούνται για νοσήματα του παγκρέατος.

Η διάγνωση, εκτίμηση και επιλογή της ενδεδειγμένης θεραπείας πραγματοποιείται από εξαιρετικά έμπειρο ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, έγκυρα αλλά και άμεσα, ώστε όλες οι απαραίτητες εξετάσεις να πραγματοποιηθούν σε μία μέρα και ο ασθενής να μπορεί να αποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες.

Κατανοώντας ότι η διάγνωση καρκίνου του παγκρέατος είναι μια δύσκολη και καταιγιστική εμπειρία για τον ασθενή και τους οικείους του, είμαστε δίπλα του για να τον βοηθήσουμε και να λύσουμε κάθε απορία.

Η κλινική μας παρέχει στους ασθενείς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως:

– Συνεργασία με εξειδικευμένους γιατρούς όλων των σχετικών ειδικοτήτων:

  • ογκολόγο
  • επεμβατικούς ακτινολόγους
  • παθολόγους
  • επεμβατικό γαστρεντερολόγο
  • ογκολόγο ακτινοθεραπευτή

– Δυνατότητα διενέργειας ολοκληρωμένων διαγνωστικών εξετάσεων με εξειδικευμένους υπερήχους (ενδοσκοπικό υπερηχογράφημα) και μαγνητική/αξονική τομογραφία εντός της ημέρας.

– Εκπόνηση προτεινόμενης θεραπευτικής δράσης για την καταπολέμηση της ασθένειας εντός της ημέρας.

– Εξειδίκευση και εμπειρία στη χρήση ενδοσκοπικών μεθόδων.

– Χειρουργικές επεμβάσεις από χειρουργούς με μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση παγκρεατικών όγκων και υψηλά ποσοστά εξαιρεσιμότητας.

– Δυνατότητα συνδυαστικής θεραπείας με επεμβατικές μεθόδους (ERCP ή διαδερμικές ακτινολογικές τεχνικές), χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία για μη χειρουργήσιμους παγκρεατικούς όγκους.

– Διενέργεια εξετάσεων 4-D CT και PET/CT για καθορισμό της ενδεδειγμένης ακτινοθεραπείας σε συνεργαζόμενο κέντρο.

Ποιος είναι ο στόχος μας

Στη χειρουργική κλινική παγκρέατος θέλουμε να προσφέρουμε αποτελεσματικές και ανώδυνες τεχνικές θεραπείας στους ασθενείς, προάγοντας την ποιότητα ζωής τους και εξασφαλίζοντας άμεση επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό που είναι πρόθυμο να συζητήσει κάθε απορία και προβληματισμό τους.

Μιχαήλ Ι. Βασίλογλου – Γκανής M.D.
Χειρουργός

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.