Μήπως τα μάτια σας μαρτυρούν την ηλικία σας;

Facebooktwitterpinterest

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική για νεανικό βλέμμα!

Είτε πρόκειται για μαύρους κύκλους, είτε για ρυτίδες στο πόδι της χήνας, είτε ακόμη και για πρήξιμο, τα σημάδια που αντανακλούν την κουραστική καθημερινότητα ενός ανθρώπου, στο πρώτο σημείο που θα είναι εμφανή είναι τα μάτια. Εκτός λοιπόν από το γνωστό «τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής», τα μάτια πλέον είναι ο καθρέφτης της καθημερινότητάς σας. Το άγχος, η πίεση στη δουλειά, οι πολλές ώρες στον υπολογιστή και το κινητό, το ξενύχτι ή ακόμη και η λάθος διατροφή φαίνονται στα μάτια σας. Και το ερώτημα είναι το εξής:

Aν κάποιος μπορεί να τα καταλάβει όλα αυτά με ένα βλέμμα, τι μπορεί να καταλάβει για την ηλικία σας; 

Η περιοχή του ματιού, τόσο στα άνω βλέφαρα όσο και στα κάτω, είναι τρομερά ευαίσθητη κάτι που την καθιστά επιρρεπή στο χρόνο. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο χάνει την ελαστικότητά της καθώς δεν παράγεται κολλαγόνο και ελαστινή. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίζεται η ανάκαμψη της, να χάνεται η ανθεκτικότητά της και να σπάει. Όσο πιο «σπασμένη» είναι η περιοχή των ματιών, τόσο πιο πολύ φαίνεται η ηλικία κάποιου.
Το δυσάρεστο είναι πως σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να φαίνεται και μεγαλύτερος από την ηλικία του.
Αφού λοιπόν τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος πάνω σας, για ποιο λόγο το βλέμμα σας να μην είναι λαμπερό, ξεκούραστο και νεανικό; Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κρύψετε λίγα χρόνια και να αποκτήσετε βλέμμα νεανικό πολύ εύκολα και ανώδυνα; Την απάντηση έρχεται να δώσει η αναίμακτη βλεφαροπλαστική.  

Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία, που δε χρειάζεται νυστέρι ή ράμματα. Επιπλέον δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας ενώ από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα είναι εμφανή.  

Χρησιμοποιώντας την ενέργεια plasma light η θεραπεία στοχεύει στην περίσσεια του δέρματος αλλά και στις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας». Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία και η ολοκλήρωση της θεραπείας δίνει αποτέλεσμα εφάμιλλο της χειρουργικής βλεφαροπλαστικής.
Με τη συγκεκριμένη μέθοδο μπορούν να διορθωθούν προβλήματα στα άνω και κάτω βλέφαρα, στον ίδιο χρόνο.  

Εκτός όμως από το προφανές αισθητικό πρόβλημα η βλεφαροπλαστική ενδείκνυται και για ιατρικούς λόγους.
Όταν για παράδειγμα ένα βλέφαρο είναι «κρεμασμένο» μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και δυσχέρεια στην όραση του ασθενούς. Επίσης, οι σακούλες κάτω από τα μάτια που για μερικούς δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών.  

Για τους λόγους αυτούς, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ξαναζωντανέψτε το βλέμμα σας, μειώνοντας τα σημάδια του χρόνου. 

Αναστασίου Εύη,
δερματολόγος-Αφροδοσιολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.