Διεύρυνση των διαγνωστικών και θεραπευτικών προσεγγίσεων μέσω συχνοτήτων βιοσυντονισμού

Facebooktwitterpinterest

Η Ολιστική Ιατρική του ολοκληρωμένου κβαντικού πεδίου, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ‐ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, προσφέρει αποδείξεις για ό,τι συμβαίνει στον άνθρωπο κατά την έκθεσή του ως προς το περιβάλλον τόσο σε βιολογικό όσο και σε ενεργειακό επίπεδο. Οι αποδείξεις αυτές βασίζονται σε αδιάσειστα δεδομένα και εμπεριέχονται στην Συνάρτηση Υγείας, είτε πρόκειται για πρόληψη είτε για αποκατάσταση αυτής.

Οι αποδείξεις, τα δεδομένα αυτά, έχουν σαφώς προσδιορισθεί με τις έρευνες των τελευταίων 50 ετών και βρίσκονται στους Ψυχοβιολογικούς Μηχανισμούς που υπάρχουν και χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο και την σχέση του με το περιβάλλον, Τεχνολογίες που βασίζονται στο φαινόμενο του βιοσυντονισμού, δηλαδή, εκπομπή ίδιων συχνοτήτων από κατάλληλη συσκευή και από τον άνθρωπο και έχουν την δυνατότητα ανίχνευσης αυτών των δεδομένων.
Οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες χαρακτηριστικές για τον άνθρωπο, αποκρυπτογραφήθηκαν και βραβεύτηκαν με Νόμπελ το 1979.
Η συσκευή συχνοτήτων και τα προγράμματα που επιλέγονται μπορούν να ανιχνεύσουν, να ερευνήσουν το ολοκληρωμένο κβαντικό πεδίο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ‐ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ σε μέγιστο βάθος και πλάτος, την μοριακή δομή, την λειτουργία συστημάτων και οργάνων, βιοχημικά δεδομένα, ενεργειακές καταστάσεις, ψυχολογικά και πνευματικά δρώμενα καθώς και νοσηρές καταστάσεις που εμφανίζονται στον ανθρώπινο οργανισμό.
Ανατομία, φυσιολογία, βιολογική χημεία, ανοσοβιολογία, ψυχολογία, γενετική, είναι μέσα στις δυνατότητες της τεχνολογίας αυτής, επιτρέποντας μαζί με τις άλλες ερευνητικές μεθόδους την δημιουργία ευκρινούς διαγνωστικής εικόνας, ώστε να προκύψουν και κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις αποκατάστασης αν πρόκειται για νόσηση ή διατήρηση, αν πρόκειται για πρόληψη υγείας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.