Genomed: Ανάπτυξη και παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής με Private Label

Facebooktwitterpinterest

Ανάπτυξη και παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής με private label πραγματοποιεί και αναπτύσσει η εταιρεία Genomed σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η εταιρεία μέσα από test DNA που έχει αναπτύξει για την αντιγήρανση, για τη διαχείριση βάρους, για την προδιάθεση ανάπτυξης ασθενειών, για τον αθλητιατρικό έλεγχο και για την φαρμακογονιδιωματική, δίνει παράλληλα εξατομικευμένα καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής με βάση τα αποτελέσματα DNA.

Συγκεκριμένα, η Genomed για τη δημιουργία προϊόντων με private label αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες: Βιβλιογραφική έρευνα πρώτων υλών, καινοτομιών, ανάπτυξη των συνθέσεων των καλλυντικών σκευασμάτων, δημιουργία προτύπων δειγμάτων για τις ενδιαφερόμενες αγορές, διεξαγωγή των δοκιμών φυσικοχημικής σταθερότητας, πρόταση υλικών συσκευασίας κατάλληλων για τη μορφή των προϊόντων, επίβλεψη της πιλοτικής παραγωγής των προϊόντων, επίβλεψη της πρώτης παραγωγής των προϊόντων, ανάπτυξη των φακέλων των προϊόντων σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία, υποστήριξη marketing σχετικά με το σχεδιασμό στρατηγικής εξόδου στα φαρμακεία, παραγωγή καλλυντικών προϊόντων (μικρές παραγωγές για φαρμακεία).

Tα προϊόντα private label αποτελούν κυρίαρχη και στρατηγική επιλογή των φαρμακείων. Η τάση αυτή φαίνεται να ενισχύεται και να είναι στην φάση της ανάπτυξης ακόµη και στις χώρες που έχει εµφανιστεί χρόνια πριν, γιατί παρόλη την οικονοµική δυσπραγία, η υγεία παραµένει προτεραιότητα για όλους τους καταναλωτές.
Η δυσκολία βρίσκεται στο κόστος που απαιτείται να καταβάλλει ο καταναλωτής.
Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα φαρμακεία, έρχονται να καλύψουν αυτό ακριβώς το κενό.
Ο πελάτης µένει ικανοποιημένος και ο φαρμακοποιός µπορεί να καλλιεργήσει την πιστότητά του προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε πιο προσιτές τιµές.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.genomed.gr, Τηλ:210 9319050 ή στο email: kalivas@genomed.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.