Finish Liners! Η ομάδα που κοκκίνισε τους δρόμους της Αθήνας

Facebooktwitterpinterest

Φέτος και για 3η συνεχόμενη χρονιά,  η ομάδα των Finish Liners ξεπέρασε τα 90 άτομα και συνόδευσε 3 Μέλη του MDA, χρήστες αμαξιδίων με Νευρομυϊκή Πάθηση, τον Ανδρέα, την Αλεξάνδρα και το Χάρη, διανύοντας όλοι μαζί τα 42χλμ του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Έτρεξαν για να στηρίξουν 4 Μέλη μας  που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στον αθλητισμό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μερική οικονομική κάλυψη των εξόδων τους, ώστε να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και φυσικά στους Παραολυμπιακούς αγώνες, κάνοντάς μας υπερήφανους!!

Με τη σημαντική χορηγία της PwC Greece και των εργαζόμενών της,  που συμμετείχαν τόσο στην ομάδα όσο και στην οικονομική ενίσχυση του fundraising, αλλά και με  την υποστήριξή του κόσμου, συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση των 4 μελών μας!

Ουσιαστική επίσης η συμβολή εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ που συμμετείχαν εθελοντικά στην ομάδα των Finish Liners!

Ο Μαραθώνιος μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά το fundraising παραμένει ανοιχτό, σε όποιον θα ήθελε να στηρίξει τον σκοπό μας!

http://mdahellas.gr/oi-finish-liners-trehoyn-gia-toys-athlites-toy-mda-ellas

 

Οι Finish Liners έχουν μία κοινή αφετηρία, το τρέξιμο.

Και ένα κοινό σκοπό: Τη διάδοση και ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις.

_______________________________________________________________________________

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1000 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.