Άθληση και Κοινωνική Ευαισθησία έτρεξαν μαζί στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό!

Facebooktwitterpinterest

Με απόλυτη επιτυχία, το MDA Ελλάς συμμετείχε στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως «σημασία δεν έχει πως τρέχεις, αλλά γιατί».

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η ομάδα MDA Runner έκανε αισθητή την παρουσία της με τη συνολική συμμετοχή 550 δρομέων, που πρόθυμα έτρεξαν για τους σκοπούς του Σωματείου συμβάλλοντας στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, εργαζόμενοι χορηγών μας συνόδευσαν Μέλη του MDA Ελλάς, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, στη διαδρομή των 5χλμ και φέτος για πρώτη φορά και των 10χλμ αποδεικνύοντας ότι πολλοί μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα! H Μασκώτ της ομάδας, ο γρήγορος λαγός, εμψύχωνε τους δρομείς και ενημέρωνε διασκεδάζοντας τους επισκέπτες του περιπτέρου μας «με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο»!

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Επίσημοι χορηγοί της ομάδας MDA Runners:  Porche, Lavipharm, PWC, Genesis Pharma.

 

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1000 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός παιδιού που ασθενεί.

 

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο www.mdahellas.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.