Οι Finish Liners τρέχουν για τους αθλητές του MDA Ελλάς

Facebooktwitterpinterest

Το 2016 και για πρώτη φορά, 2 Μέλη μας διένυσαν την κλασική διαδρομή των 42χλμ του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού με τη συνοδεία 35 δρομέων της ομάδας Finish Liners.

Η ιδέα της  ομάδας Finish Liners, είναι μία ομαδική πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα και δημιουργήθηκε με αφορμή το συν-αθλητικό documentaire FINISH LINE της κ. Ελιάνας Αμπραβανέλ.  Το Σωματείο μας  ξεκίνησε το Μάιο του 2016 μία επιτυχημένη πορεία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για 2 ειδικά τροποποιημένα αμαξίδια, η χρήση των οποίων προοριζόταν για τη Μαραθώνια διαδρομή.

Στόχος μας ήταν η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού απέναντι σε σπάνια παιδιά και νέους, αλλά και να προτρέψουμε τους πάντες να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό.

Έχουμε μία κοινή αφετηρία, το τρέξιμο. Και ένα κοινό σκοπό, τη διάδοση και ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις.

Πέρυσι, η ομάδα έφτασε τους 60 συμμετέχοντες, ενισχύοντας την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε ένα Μέλος μας να ανταπεξέλθει στο κόστος των συνοδών της, μέχρι την απόκτηση του πτυχίου της.

Φέτος, στις 11 Νοεμβρίου 2018, για μία ακόμη φορά, η ομάδα των Finish Liners θα συνοδεύσει 3 Μέλη του MDA με Νευρομυϊκή Πάθηση, τον Ανδρέα, την Αλεξάνδρα και το Χάρη, διανύοντας όλοι μαζί τα 42χλμ του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Τρέχουν για να στηρίξουν 4 Μέλη μας που δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στον αθλητισμό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μερική οικονομική κάλυψη των εξόδων τους, ώστε να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αλλά και φυσικά στους Παραολυμπιακούς αγώνες, κάνοντάς μας υπερήφανους!!

Νιώσε κι εσύ περήφανος, συμμετέχοντας στον αγώνα τους με τον πιο απλό τρόπο!!!

Στηρίξτε μας γιατί όλοι μαζί τρέχουμε πιο γρήγορα και πιο κοντά προς τους στόχους μας, μεταδίδοντας με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα ζωής :

«…ότι σημασία δεν έχει πως τρέχεις, αλλά γιατί!»

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.