13ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο

Facebooktwitterpinterest

Κορυφαία Επιστημονική Εκδήλωση της Ι.Ε.Δ.Ε.Π.

13ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο 19 – 21 Οκτωβρίου, Πάτρα.

Μια συνάντηση επιστημονικού προβληματισμού, αναζήτησης κι ανταλλαγής απόψεων, θα αποτελέσει το 13ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από 19 έως και 21 Οκτωβρίου 2018 στην Πάτρα, από την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.).

Η Ι.Ε.Δ.Ε.Π. αποτελεί τον κύριο Επιστημονικό Μοχλό ανάδειξης των δυνάμεων που απαρτίζουν τον υγειονομικό χάρτη της περιοχής της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδος και το Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο, είναι η κορυφαία Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρείας.

Το εν λόγω Συνέδριο, το οποίο έχει πλέον αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα για την Πελοπόννησο, πραγματοποιείται για ακόμα μια φορά με γνώμονα την ανάδειξη του εξαιρετικού και συνεχώς εξελισσόμενου επιστημονικού κι ερευνητικού επιπέδου του ιατρικού δυναμικού, τόσο σε τοπικό, όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο.

Το 13ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς και έχει ως κύριο στόχο την αναγκαία συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση κι ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας, μέσα σε ένα περιβάλλον εξελισσόμενης γνώσης.

Στις εργασίες του Συνεδρίου, επιστήμονες δίνουν έναυσμα για δημιουργικό διάλογο αναλύοντας ποικίλα επίκαιρα θέματα μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, και παρουσιάσεις εργασιών.

Οι εργασίες των δύο πρώτων ημερών Παρασκευή, 19 & Σάββατο, 20 Οκτωβρίου θα λάβουν χώρα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ οι εργασίες της τελευταίας ημέρας Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Astir Patras Hotel, στην Πάτρα.

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, η οποία περιλαμβάνει χαιρετισμούς, καθώς και ομιλία με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ιατρική» και εισηγητή τον Δημόπουλο Αθανάσιο Μελέτιο.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του 13oυ Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί Ιατροκοινωνική εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, στο Ξενοδοχείο Astir Patras Hotel, υπό τον τίτλο «Διεπιστημονική συζήτηση για την ταυτότητα φύλου».
Η συμμετοχή στην εκδήλωση, είναι δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA

Διεύθυνση: Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, Περιοχή Μάρες

45500, Πεδινή, Ιωάννινα, Τηλέφωνο: +30 26510 68610, Φαξ: +30 26510 68611,

Email: info@conferre.gr, Website: www.conferre.gr

 

*Το 13ο Παμπελοποννησιακό Ιατρικό Συνέδριο στο facebook

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.